Luna Iubirii
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Virginia Evans

  • 961 cărți
Librăria Delfin propune o gamă extrem de variată de cărți, culegeri, manuale, CD-uri interactive, ghiduri și alte auxiliare școlare concepute de către cunoscută autoare, Virginia Evans. Acestea sunt utile tuturor celor care vor să învețe temeinic, să studieze amănunțit sau să își perfecționeze comunicarea în limba engleză, fiind benefice atât pentru elevi, cât și pentru pedagogi.  Majoritatea manualelor și auxiliarelor școlare sunt scrise în colaborare cu Jenny Dooley. Oferta Librăriei Delfin conține, momentan, 331 de titluri de la edituri arhicunoscute, specializate în livrarea de materiale didactice pentru învățarea limbii engleze, precum Express Publishing sau Longman Pearson din Marea Britanie.
 
Majoritatea titlurilor provin de la editura Express Publishing, producător de carte specializat de limbă engleză. Producând o mare varietate de materiale didactice inovatoare, inclusiv cărți de curs, cărți de gramatică sau materiale de examinare, oferă peste 3500 de titluri în peste 90 de țări, fiind unul dintre principalii editori ELT la nivel global.
 
Cărțile Virginiei Evans sunt create după cercetări și pregătiri extinse, iar formatul cărților este special conceput să fie urmat pas cu pas într-un mod logic de către elevi și profesori. Itemii prezentați respectă tendința multiculturală, pentru ca elevii să se identifice mai ușor atunci când citesc un text sau rezolvă un exercițiu, de asemenea, se urmărește și creșterea abilităților intelectuale. Subiectele originale, autentice și cu o tematică actuală implică elevii în învățarea limbii engleze, iar problemele de limbă și de gândire propuse ajută elevii la aprofundarea cunoștințelor.
 
Caracterizate prin calitate și standarde ridicate, Virginia Evans carti, se caracterizează printr-o combinație de programe bazate pe competență, care încorporează elemente interculturale și intercurriculare, în același timp pun un accent deosebit pe structuri gramaticale și abilități integrate, care promovează încrederea și independența elevilor. Manualele sunt însoțite de CD, DVD și programe interactive de învățare și aplicații digitale unice cu ajutorul cărora elevii vor putea cu ușurință să aprofundeze această materie atât de utilă în viața de zi cu zi.
 
Cărțile pe care Librăria Delfin le comercializează variază ca tematică, dificultate, specializare și nu în ultimul rând ca preț. De exemplu, produsele cu prețul putin mai ridicat sunt cel trei cursuri complete de limbă engleză pentru preșcolari, clasificate pe culori – roșu, galben și albastru, destinate profesorilor, care conțin fiecare pachetul elevului, caietul de activități, manualul profesorului, CD audio, carduri ilustrate (flashcards), planșe ilustrate, postere interactive, postere corss-curiculare, DVD și CD cu activități suplimentare, plus o jucărie.
Desigur, poți regăsi în gama de produse si materiale la preturi accesibile, unele manuale fiind la preturi foarte mici, pentru ca orice persoana sa poată beneficia de ele.
 
Editura Delfin are cărți școlare de limbă engleză, Virginia Evans autor din gamele: Access pentru elevii de gimnaziu, Blockbuster, pentru clasele V-VIII, Click On, Spark, FCE Practice, Welcome și Set Sail, Fairland pentru elevii de clasele I – VIII, cărți de teste Enterprise, cursuri de gramatică Grammarway, cursuri de engleză pentru preșcolari Happy Hearts, manuale Upstream pentru elevii de liceu, Smileys pentru micii elevi de clasa I și a II-a. De la editura Longman Librăria Delfin oferă gama Round Up.
 
Aproape toate titlurile beneficiază în anumite perioade de reduceri de preț, pentru ca cei interesați să le achiziționeze mult mai ușor.

✅ Informatii despre Virginia Evans

Virginia Evans este o autoare britanica, domeniul de activitate fiind cartile pentru copii. In descursul carierei sale, a publicat numeroase volume dedicate copiilor recunoscute la nivel international.

✅ Virginia Evans carti pentru copii

Virginia Evans a publicat o gamă extrem de variată de cărți, culegeri, manuale, CD-uri interactive, ghiduri și alte auxiliare școlare, fiind benefice atât pentru elevi, cât și pentru pedagogi, iar cărțile sunt create după cercetări și pregătiri extinse, iar formatul cărților este special conceput să fie urmat pas cu pas într-un mod logic de către elevi și profesori.

✅ Cele mai cunoscute titluri scrise de Virginia Evans

Literatura adaptata pentru copii The wonderful wizard of Oz Set cu MULTI-ROM, Literatura adaptata pentru copii Peter Pan cu cross-platform app., Literatura adaptata pentru copii Hamlet Carte + CD.

✅ In cat timp se pot livra cartile scrise de Virginia Evans?

Din momentul ce a fost realizata comanda, volumele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1417 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.