Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Dictionar pentru studiul limbii grecesti - Matthew S. DeMoss

Dictionar pentru studiul limbii grecesti - Matthew S. DeMoss
-10%
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 2 Dec. 2020
ISBN: 9789738461130
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 168
Categoria: Religie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Un dictionar concis, care contine totusi aproape 1700 de termeni; se adreseaza in principal studentilor ca sa-i ajute sa inteleaga jargonul academic si termenii folositi in lucrarile de gramatica, lexicoane, instrumente lingvistice si de catre profesori.

Studentul incepator al limbii grecesti a NT sau al exegezei pe textul grecesc se loveste de o sumedenie de termeni care nu sunt nici greaca, nici romana recognoscibila. Manualele de limba si exegeza, dictionarele, lexicoanele si gramaticile, terminologia exegezei, a criticii de text si a criticii biblice devin accesibile datorita acestui ghid practic intr-o lume care poate parea un labirint nespecialistului.

Cartea nu este utila doar celor care studiaza limba greaca a NT, ci sfera ei de acoperire este mai larga. Utilitatea ei a fost deosebit de apreciata, de la aparitia ei in limba engleza, datorita includerii termenilor specifici nu doar limbii grecesti, ci si gramaticii (morfologiei si sintaxei), lexicologiei, precum si comentariilor si ajutoarelor pentru studiul biblic. De aceea, ea se va dovedi deosebit de utila nu doar studentilor la seminar, ci si pastorilor sau invatatorilor Bibliei care consulta in mod regulat bibliografie ajutatoare pentru intelegerea textului biblic.

De la ablativ la zoomorfism, Dictionarul pentru studiul limbii grecesti a NT se va dovedi un tovaras de nadejde, prietenos si accesibil, care prin explicatiile clare, prin referintele incrucisate meticuloase si prin ilustratiile utile va oferi mai mult decat ne-am astepta la prima vedere.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dictionare

Created in 0.108 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.