De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Europa in colimator - Radu Theodoru

Europa in colimator - Radu Theodoru
Preț: 37,40 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786066651844
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 561
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

IMPERIALISMUL SOVIETIC, SECVENTA POSTBELICA (2)
Am subliniat ca celui de al doilea razboi mondial, cauzelor lui, conceptiilor politico-militare, operatiunilor militare propriu-zise, urmarilor, li s-au dedicat sute de tomuri, daca nu mii, reprezentand punctele de vedere ale invingatorilor, mai putin ale invinsilor, puncte de vedere, analize si concluzii partizane, marea lor majoritate ascunzand adevarurile extrem de incomode, incriminante pentru Aliati.
 
Ca oculta iudeo-financiara, care a regizat masacrul universal, castigand averi fabuloase de pe urma lui, a mistificat adevarul istoric, lansand pe piata mediatica, apoi impunand in invatamantul de toate gradele din mai toate tarile occidentale mistificarile respective, precum cel al holocaustului evreilor, pentru a putea manipula opinia publica mondiala si pentru a putea stoarce atat invinsilor, cat si invingatorilor, noi profituri uriase in chip de daune si compensatii.
 
Miscarea revizionismului istoric a pus capat monopolului asupra falselor mituri iudaice postbelice, demolandu-le cu argumente stiintifice imbatabile. Fortaretele, pana mai ieri inexpugnabile, pe care s-a sprijinit iudeocratia in anatemizarea lumii crestine au fost holocaustul evreilor si procesul de la Nurenberg.
 
O buna parte din literatura stiintifica revizionista subliniaza ca, de fapt, adevaratii criminali de razboi au fost Aliatii. De la campania aeriana de distrugere a poporului german, la holocaustul atomic din Japonia, de la inscenarea judiciara de la Nurenberg la cedarea Estului european experientei staliniste, de la masacrarea prizonierilor germani in lagarele aliate prin foamete si producerea de epidemii mortale, la tratatele secrete dintre S. U. A., Marea Britanie si U. R. S. S., prin care s-au hotarat destinele a zeci de milioane de oameni fara stirea si consimtamantul acestora, Aliatii s-au demonstrat a fi calaii umanitatii, cu nimic mai prejos decat nazismul german sau imperialismul japonez.
In acest joc mondial de interese geostrategice, geoeconomice si geopolitice, Romania a fost negutata din nou pe taraba slinoasa a zarafilor mondiali, dupa ce, in 1940, fusese negutata de zarafii europeni, stapani pe continent in acel moment istoric: Germania hitlerista si Italia fascista.
Am notat in subcapitolul intitulat DOCUMENTUL REVELATOR esenta targului propus de Roosevelt lui Stalin privind impartirea sferelor mondiale de influenta intre cele doua, superputeri. Documentul se constituie din scrisoarea presedintelui S. U. A., F. D. Roosevelt adresata marelui rabin Zabrusky, omul de legatura cu Stalin...
 
CUPRINS:
 
CARTEA INTAI 
DREPTUL DE A STI ADEVARUL 
MOTIVATIE 
DREPTUL DE A STI ADEVARUL
DUPA 24 DE ANI 
O PARANTEZA SI O CONCLUZIE PARTIALA
 
CARTEA A DOUA
PRAPASTIA
PRELIMINARII 
MARILE TRADARI (1)
TRADARILE OCCIDENTULUI, CONSTANTA POLITICA
MARILE TRADARI (2)
AUSTRIA
MARILE TRADARI (3)
RUSIA 
REVENIRE PENIBILA LA AUSTRIA
NEOIMPERALISMUL RUSESC (1)
NEOIMPERALISMUL RUSESC (2)
O ETAPIZARE NECESARA, RUPEREA  SANGEROASA DE BOLSEVICI
ELIBERAREA MOLDOVEI DE TEROAREA ARMATEI ROSII
PENIBILA PARANTEZA A UNGARIEI SFATURILOR 
IMPERIALISMUL SOVIETIC, SECVENTA POSTBELICA (1) 
IMPERIALISMUL SOVIETIC, SECVENTA
POSTBELICA (2) 
SUB JUGUL OCUPATIEI MILITARE SOVIETICE 
 
CARTEA A TREIA
PASAREA PHOENIX
IMPLINIRI SI NEIMPLINIRI
UN INCEPUT IN ALB SI NEGRU STROPIT CU SANGE 
TEROAREA IUDEO-KOMINTERNISTA
MESTERUL MANOLE REDIVIVUS
MARESALUL
IN LOC DE POSTFATA
INVIEREA LUI IUDA (1)
INVIEREA LUI IUDA (2)
INVIEREA LUI IUDA (3)
O CONCLUZIE FINALA SI UN SEMNAL DE ALARMA 
 
BIBLIOGRAFIE
BIBLIOGRAFIE GENERALA SELECTIVA
DE ACELASI AUTOR 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.6055 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.