Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Evaluarea impactului politicilor de recompensare asupra productivitatii muncii si performantei angajatilor - Catalin-Stefan Rotea

Evaluarea impactului politicilor de recompensare asupra productivitatii muncii si performantei angajatilor - Catalin-Stefan Rotea
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 21 Apr. 2021
ISBN: 9786061416226
Anul publicării: 2020
Pagini: 406
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Scopul cercetarii prezentate in aceasta teza il constituie analiza si evaluarea modului in care recompensarea angajatilor ca element central al sistemului motivational influenteaza productivitatea angajatilor din cadrul unei unitati spitalicesti apartinand sistemului medical de urgenta, intelegand prin aceasta performanta angajatilor si performanta organizationala in furnizarea serviciilor publice. Managerii din domeniul sanitar pot utiliza concluziile unui astfel de studiu pentru a spori angajamentul organizational al angajatilor si in final pentru a imbunatati modul in care isi indeplinesc sarcinile, atributiile si isi asuma responsabilitatile, pentru a motiva angajatii sa munceasca mai bine, sa obtina rezultate mai bune care sa conduca la indeplinirea obiectivelor organizationale si la imbunatatirea imaginii unitatii spitalicesti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.