Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Expertizarea si reabilitarea constructiilor de beton armat si zidarie. Studii de caz - Corneliu Bob, Sorin Dan, Catalin Badea, Liana Bob, Liana Iures

Expertizarea si reabilitarea constructiilor de beton armat si zidarie. Studii de caz - Corneliu Bob, Sorin Dan, Catalin Badea, Liana Bob, Liana Iures
Preț: 57,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Oct. 2020
ISBN: 9786062505813
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 250
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Cartea „Expertizarea si reabilitarea constructiilor de beton armat si zidarie” reprezinta o sinteza a preocuparilor autorilor, din ultimii circa 25 de ani, asupra acestui subiect de mare actualitate.
Volumul se adreseaza specialistilor din proiectare si executie, putand fi util, de asemenea, studentilor si masteranzilor de la facultatile de constructii.
Cartea prezinta, intr-o tratare originala si sistematica, problematica complexa a evaluarii capacitatii de rezistenta, in vederea utilizarii sigure a constructiilor de beton armat si zidarie, fiind propuse solutiile cele mai adecvate de reabilitare a acestora.
Lucrarea are, pe langa caracterul ei teoretic, si un pronuntat caracter practic, caci, datorita studiilor de caz conduse pana la detaliile de executie, ea poate fi folosita direct de orice proiectant; acest aspect mareste valoarea lucrarii, ea reprezentand o premiera in literatura de specialitate realizata pe suport de hartie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.