Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Fagurele cu idei. Delimitari conceptuale si scenarii didactice din perspectiva interculturalitatii si transdisciplinaritatii - Elena Adelina Venete, Gabriela Rentea, Mihaela Justina Vagneti, Monica Carmen Catana

Fagurele cu idei. Delimitari conceptuale si scenarii didactice din perspectiva interculturalitatii si transdisciplinaritatii - Elena Adelina Venete, Gabriela Rentea, Mihaela Justina Vagneti, Monica Carmen Catana
-10%
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 14 Apr. 2020
Autor:
ISBN: 9786065372047
Anul publicării: 2013
Pagini: 144
Categoria: Pedagogie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea vizeaza abordarea mono-, inter si transdisciplinara a cunoasterii, fiind structurata pe doua parti care vizeaza atat aspectele teoretice cat si cele practice. Scenariile didactice de Limba si literatura romana, Geografie si Limba franceza sunt sustinute de activitati concrete care ancoreaza delimitarile conceptuale.
***
Organizarea materialului, forma de prezentare, modul de adresare sunt doar cateva dintre argumentele care pot recomanda aceasta carte mediului scolar. Profesorului i se sugereaza modalitati prin care elevul poate fi antrenat intr-o incursiune in lumea complexa a cunoasterii, prin aportul intrunit al catorva discipline de studiu. (…) Apreciem curajul autoarelor de a aborda actul didactic dintr-o perspectiva novatoare, profesionalismul cu care au redactat aceasta lucrare ce poate deveni un instrument eficient in activitatea didactica a profesorilor interesati sa depaseasca limitele conservatorismului in procesul de predare-invatare-evaluare.
Prof. dr. Cristina Marian-Ionescu,
Inspector de specialitate – Limba si literatura romana,
I. S. J. Prahova

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.062 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.