Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Genetica reproducerii - Daniela Cutas

Genetica reproducerii - Daniela Cutas
Preț: 25,20 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Oct. 2020
ISBN: 9789737691866
Anul publicării: 2007
Pagini: 252
Format: 13x20
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

„Cartea Danielei Cutas este interesanta, bine argumentata, bine scrisa, si abordeaza teme deosebit de importante, dand dovada de un nivel inalt de sofisticare filosofica si de o cunoastere profunda a literaturii internationale in domeniul eticii in general si al bioeticii in particular. (…)
Ultimele doua parti ale cartii ar trebui sa constituie lectura obligatorie nu numai pentru decidenti ci pentru toti cei implicati in procesul de a transpune protocoale si precepte morale internationale in recomandari, legi sau alte reglementari. Autoarea evidentiaza in mod elocvent dificultatile si incoerentele care ii pandesc in astfel de demersuri pe cei neavertizati, si subliniaza capcanele intelectuale in care putem fi atrasi pe parcurs. Partile II si III ale cartii constiuie un exemplu aproape perfect al meritelor filosofiei aplicate in adaptarea teoriilor si principiilor morale la realitatile implementarii politicilor si ale tuturor fortelor care opereaza in acest proces si care includ, desigur, mass media, opinia publica, realitatile vietii politice si multe alte elemente.
Aceasta carte este o lucrare excelenta care aduce o contributie originala si importanta nu doar cresterii cunoasterii, ci si chestiunilor mai practice ale implementarii politicilor si reglementarilor sociale.”
(JOHN HARRIS, Profesor de bioetica, Universitatea din Manchester)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.096 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.