Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

I pronomi italiani (libro)/Pronumele italiene (carte) - Ciro Massimo Naddeo

I pronomi italiani (libro)/Pronumele italiene (carte) - Ciro Massimo Naddeo
-5%
Preț: 68,88 lei
72,50 lei (-4,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9788886440219
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 96
Format: 17 x 24 cm
Categoria: Carte straina
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Aceasta carnet de exercitii usor si complet este dedicata in intregime studiului pronumelor italiene.
(Nivel  A1 - C1 )

Aceasta carte combina claritatea si sistematicitatea gramaticii cu utilitatea practica a caietului de exercitii.

Contine mai mult de o suta de exercitii, jocuri, activitati si zeci de carti pentru a explica intr-un mod simplu si esential utilizarea pronumelor in limba italiana.

Toate subiectele, de la cele mai simple la cele mai complexe (pronume directe si indirecte, reflexive, combinate, utilizarea  ci  si  ne, imperativ cu pronume, verbe pronominale, pronume personale subiecte, forme tonice si neaccentuate, luxatii pronominale), sunt tratate cu tabele si exemple clare care prezinta cele mai utile si frecvente cazuri.

Studiul fiecarui subiect este insotit de o mare varietate de exercitii, jocuri, teste si activitati care permit elevului sa practice exersarea pronumelor in italiana.

Datorita prezentarii sale treptate a formelor lingvistice, textul este potrivit atat pentru elevii elementari, cat si pentru cei mai avansati. Sunt oferite solutii pentru toate exercitiile.

Profesorul va gasi, de asemenea, un ghid agil   care il va indruma in utilizarea cartii in clasa.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.125 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.