Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Iata raspunsul meu - Swami Shivananda

Iata raspunsul meu - Swami Shivananda
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 30 Oct. 2020
ISBN: 9789731823102
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 320
Format: 13x20
Categoria: Spiritualitate
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

O veche parabola povesteste ca oamenii care strabateau desertul in caravane auzeau mereu strigatul unui ascet:"Am un raspuns, am un raspuns. Cine are o intrebare?"
Shivananda n-a fost un sihastru si nu si-a facut salas in pustietate. El a explorat cu o adanca intelegere omenescul si a fost pescar de suflete in iuresul de ape al lumii. Medic stralucit, a inlesnit reveniri miraculoase la viata. A traversat durerea de a-i fi pierdut pe cei dragi, a ajuns la curajul de a fi calugar ratacitor, s-a vindecat prin yoga de boli incurabile. A dus o existenta inchinata celorlalti, atent si la maladiile trupului, si la nevoia de hrana a spiritului. A scris 300 de carti si a dialogat cu multi cautatori ai Divinului, a infiintat ashram-uri, spitale si scoli. Prin tot ce a facut s-a ingrijit cu inalta cunoastere si multa bunatate de sufletul omenesc.
"De ce, daca esti mai presus de casta, crez, religie si sexualitate, esti intotdeauna inconjurat de vizitatoare femei?""De ce un mare intelept ca tine, care a renuntat la tot si toate, poarta iarna palton?" "De ce esti avid de publicitate? Vorbesti atat de mult despre serviciul dezinteresat si altruist si totusi cauti faima si renumele..." "Asociezi intotdeauna intelepciunea cu umilinta. Atunci de ce iti place atat de mult sa fii fotografiat?" "Ce sens are sa adori un guru asa cum o fac oamenii aici, in India? Nu e sclavie? Nu devine discipolul sclavul ghidului spiritual?"
Sunt lamuriri pe care i le-au cerut discipoli de toate felurile si trecatori prin ashram-ul sau, fiecare cu preocuparile sale si puterea sa de intelegere. Sunt indoieli, nedumeriri, curiozitati ale multora dintre cei care vor sa investigheze viata si felul de a fi al ghidului spiritual. Pe langa acestea gasesti in carte si intrebari menite sa limpezeasca propria existenta a oamenilor si tainele devenirii spirituale. intrebari de toate felurile - despre cele zilnice si cele eterne.
In unele dintre ele cu siguranta vei recunoaste propriile tale interogatii. Vrei sa afli raspunsurile? Shivananda descifreaza totul cu simplitatea marilor ghizi spirituali. De aceea avem nevoie doar de o inima deschisa si o vie intuitie spirituala pentru a ne bucura din plin de comoara intelepciunii sale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.