Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

In bocca al lupo, ragazzi! 1. Quaderno di lavoro (libro)/Noroc baieti! 1. Caiet de lucru (carte)

In bocca al lupo, ragazzi! 1. Quaderno di lavoro (libro)/Noroc baieti! 1. Caiet de lucru (carte)
-5%
Preț: 66,03 lei
69,50 lei (-4,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9788861821774
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carte straina
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

cest registru de lucru include 15 unitati de exercitii, corespunzatoare unitatilor relative ale cartii elevului.

Poate fi folosit atat in ​​clasa, cat si acasa, pentru refolosirea si consolidarea structurilor morfosintactice si a vocabularului prezentate in cartea elevului.

Caietul ofera o gama larga de exercitii: reordonare, potrivire, adevarat / fals, cloze, crucipuzzle, transformare, clasificare etc.

La sfarsitul fiecarei unitati exista, de asemenea, o scurta sectiune de autoevaluare despre ceea ce elevul „poate face” cu limba.

Icoanele si mini-casetele usor de inteles fac trimitere la pagina de referinta a gramaticii din cartea elevului si indica gradul de dificultate al fiecarui exercitiu.

Cheile exercitiilor pot fi gasite in ghidul profesorului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.