Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Initiere in astrologia evolutiei - Astronin Astrofilus

Initiere in astrologia evolutiei - Astronin Astrofilus
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 14 Apr. 2021
ISBN: 9786068742182
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 280
Format: 13x20
Categoria: Spiritualitate
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Acolo unde astrologia occidentala nici macar nu isi pune vreo intrebare iluminatoare, astrologia evolutiei aduce deja anumite raspunsuri profunde si considera ca acest studiu al originilor si scopurilor fiecarei actiuni, al fiecarei reactiuni, al fiecarei dorinte constiente sau inconstiente, este responsabilitatea si efortul transformator primordial a astrologului initiat. Acesta din urma poate analiza cu discernamant faptele, si chiar mai mult, el va cauta sa descopere indeosebi cauzele si ratiunea acelor fapte. Astrologia evolutiei studiaza personalitatea fiintei in functie de un anumit model energetic (tipar), asa cum a fost el imprimat (impregnat) la nastere, dar care nu este prin nimic fix (incremenit). Fiecare noua experienta, oglindita (prin rezonanta) in universul fiintei umane de mersul planetelor, va imbogati acesttipar (model) al energiilor vitale, il va modifica, il va transforma, pentru a alcatui tema finala (imbogatita si actualizata), care va reprezenta sinteza intregii sale existente. In cadrul temei natale, aceste experiente nu sunt factori limitatori sau „lovituri implacabile ale destinului” (asa cum pot apare ca fiind pentru unii), ci lectii importante de viata care trebuie invatate. Si fiecare este liber sa le accepte sau sa le refuze, sa mearga in sensul transformarii si elevarii temei sale natale pentru a avansa mult mai rapid pe calea evolutiei (interioare) sau sa se replieze sau chiar sa se inchida asupra lui insusi, considerand aceste lectii ca ϐiind inacceptabile ori insurmontabile. Si aceasta deoarece pentru un initiat in astrologia evolutiei acest “destin” nu ii este impus omului, ci el singur si l-a ales intr-un anume fel si in deplina cunostinta de cauza, inainte sa se nasca. Acest asa zis „destin”, care apare ca ϐiind de multe ori limitator in astrologia occidentala actuala, pentru astrologul initiat reprezinta de fapt menirea spirituala pe care fiinta si-a asumat sa si-o descopere si sa si-o implineasca in viata respectiva. Gratie Liberului Arbitru cu care Providenta divina (Dumnezeu) a inzestrat orice fiinta umana, fiinta initiata in astrologia evolutiei va reusi sa-si invete lectiile de viata (depasindu-si blocajele si limitarile), pentru a-si transforma astfel fundamental in bine viata si pentru ca in final sa-si descopere natura divina ultima din propria fiinta – Sinele Suprem - Atman (din spiritualitatea orientala) si care este o scanteie a Supremului Absolut-Paramatman.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.