Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
Keith Hitchins at 85
15,20 lei
19,00 lei (-20%)

Keith Hitchins at 85

Keith Hitchins at 85
-20%
Preț: 15,20 lei
19,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 7 Aug. 2020
ISBN: 9789734507290
Anul publicării: 2016
Pagini: 112
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Keith Hitchins at 85
 
Informații biografice și profesionale
 
"Fiind un om meticulos distins, cu o judecată echilibrată, Hitchins a știut întotdeauna cum să combine cunoașterea exactă a detaliilor istorice și mai vastă, aprecierea mai complexă a evenimentelor geopolitice și evoluția în timp și spațiu. Sunt, desigur, referindu-se la judecăți și sinteze ale lumii carpatic și Dunăre lui. Eu unul nu ezita sa descrie Keith Hitchins ca invincibil pentru modul judicios în care el prezintă istoria românilor, fără părtinire sau idei preconcepute. Ceea ce îl ajută în acest sens? Ar trebui să menționez două lucruri. Una dintre ele este o capacitate remarcabilă de a înțelege și cunoaște contextele. În România există puțini oameni care știu că profesorul Keith Hitchins are o cunoaștere profundă nu numai a limbilor, culturilor și a evenimentelor istorice din Europa Centrală și Balcani, dar și a celor din Caucaz și Asia Centrală. O astfel de perspectivă de context amplu este un avantaj neprețuit în scris istorie. Tot ceea ce scrie Hitchins, absolut totul, este în valoare de a fi pe deplin de încredere, este purul adevăr, la fel de mult ca și mintea noastră imperfectă umană poate concepe. Al doilea lucru se referă la caracterul omului. Keith Hitchins are o demnitate suplă înnăscut, un mod de a fi rezervat și chiar temperat, dar el nu-i lipsește cordialitate pentru cei care îl cunosc mai bine, fără a fi câtuși de puțin contaminate cu exuberanța gol sau gesturi teatrale ".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.