Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Magda - vanzatoarea de Matze - Lili Popescu

Magda - vanzatoarea de Matze - Lili Popescu
-30%
Preț: 12,60 lei
18,00 lei (-30%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 2 Noi. 2020
ISBN: 9786064612120
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 220
Categoria: Beletristica
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lili Popescu, absolventa a Facultatii de Filologie – Universitatea Bucuresti, prin nuvela,, Magda, vanzatoarea de Matze” scrisa aparent cronologic in 6 luni, se afla la a patra experienta literara completa.
  A publicat sub pseudonimul Lili Bunofski, in 2008, la editura Curtea Veche, romanul:,, Tacto”,  face obiectul unei selectii top 5, printr-un concurs literar, la Salon du Livre de Paris, organizat de revista Technikart, eveniment anterior publicarii in Romania; miza a fost sa se constituie un comitet de lectura – care sa evalueze aproximativ 2500 de manuscrise trimise de catre scriitori francezi debutanti, scrise de-a lungul unui singur an, dintre care sa fie alese 5 creatii, iar romanul castigator sa fie publicat de catre editura Milan.
  Ca bursier ICR, Lili Popescu a scris partea despre ingeri din,, Nelu” – la ICR Paris, roman nepublicat. Ca autor de manuscrise nepublicate, alte texte incadrate in genul prozei scurte – retin atentia prin sensibilitate si lume magica – intermediara:,, Mesageria roz”,,, Domnisoara de onoare”,,, Pavilionul din Parc” si alte povestiri scurte.
  Scriitura acestui autor este magica, un har care-l determina pe orice cititor sa perceapa – prin lectura – intrarea intr-o dimensiune vizuala, pe un drum: in orice gen creeaza, Lili te introduce intr-un subiect pe care-l resimti ca participant activ, traiesti un drum al filmului, transcris.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.