Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Managementul crizelor in organizatii - o abordare adaptiv - Danut-Dumitru Dumitrascu, Levente-Attila Bakos

Managementul crizelor in organizatii - o abordare adaptiv - Danut-Dumitru Dumitrascu, Levente-Attila Bakos
-5%
Preț: 34,20 lei
36,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786062612344
Anul publicării: 2020
Pagini: 150
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Cartea se incadreaza in acel curent al stiintei managementului, care cauta alternative pentru conceptele din managementul clasic al lui F. W. Taylor sau al lui H. Fayol. Tezele formulate de marii clasici ai managementului, cu mai mult de un secol in urma, si inca incetatenite in practica de astazi, se bazeaza pe realitatea primei ere a revolutiei industriale. Conditiile actuale insa, cer o abordare noua, mai apropiata de a patra revolutie industriala (Industry 4. 0).

Chiar daca am facut referire la industrie, nu dorim sa se creada ca aceasta carte este orientata predilect spre aceasta, din contra, dorim sa demonstram utilitatea ei generala, in situatii de criza in diverse domenii. Bunaoara, recenta pandemie de Covid19, demonstreaza acest aspect, evidentiind noile valente in comunicarea de criza, nevoia de adaptare pe termen scurt, flexibilitatea si capacitatea de luare a deciziei in conditii de incertitudine si risc, elemente pe care incercam sa le evidentiem si sa le explicam si noi in aceasta lucrare.

Perspectivele managementului de criza, in opinia autorilor, converg spre o gestionare bazata pe o abordare mai adaptiva, caracteristica unei societati in permanenta schimbare precum cea din zilele noastre, supusa diverselor influente, de diferite intensitati, pe toate planurile (economic, socio-cultural, al mediului fizic, international etc.)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.