Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Manual de terapie individuala (Windy Dryden)

Manual de terapie individuala (Windy Dryden)
-20%
Preț: 55,60 lei
69,50 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734617449
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 864
Format: 130x200 mm.
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIEREVolum devenit clasic pentru cei care doresc sa se specializeze in consiliere si psihoterapie, manualul expune principiile si metodele practicii terapiei individuale. Fiecare capitol prezinta o forma de terapie, cu istoricul, principalele ipoteze teoretice, aspectele practice, „punctele tari” si limitele caracteristice, si exemple de caz care ilustreaza modul ei de aplicare. Sectiunile finale abordeaza consilierea si psihoterapia in contextul lor social, trainingul si supervizarea, precum si rezultatele celor mai recente cercetari in cadrul acestor discipline.

 „O lucrare esentiala pentru consilieri, studenti si practicieni.(British Journal of Guidance and Counselling)
 
Traducere de Andreea Hrab

Cuprins: Terapia individuala in context - Terapia psihodinamica (abordarile freudiana, kleiniana si jungiana) - Terapia adleriana - Terapia centrata pe persoana - Terapia constructului personal - Terapia existentiala - Terapia Gestalt - Analiza tranzactionala - Terapia cognitiv-analitica - Terapia cognitiva - Terapia comportamentala - Terapia comportamentului emotiv-rational - Terapia orientata pe solutii - Terapia narativa - Abordarile integrative si eclectice - Trainingul si supervizarea terapeutilor individuali.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.