Targul lui Mos Craciun
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Modele de teste Evaluare Nationala 2021 Limba si comunicare Clasa a VI-a - Monica David

Modele de teste Evaluare Nationala 2021 Limba si comunicare Clasa a VI-a - Monica David
Preț: 19,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068763989
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 280
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

Conceputa special pentru elevii clasei a VI-a, cartea este un instrument de lucru eficient in vederea pregatirii temeinice pentru Evaluarea Nationala de la finalul anului scolar. Acest manual auxiliar este conceput sub forma de modele de teste evaluare nationala limba si comunicare clasa a VI- a, cu scopul verificarii cunostiintelor. Aparuta in 2018 la editurd Delfin, cartea se adreseaza elevilor in principal, dar este de folos si cadrelor didactice care verifica nivelul de cunostiinte al elevilor. Examenul la limba si comunicare evaluare pentru clasa a VI-a – sub forma de teste, indica gradul de pregatire si de cunostiinte al elevilor de gimnaziu, fiind un indice al calitatii actului educational.

Subiectele propuse sunt elaborate dupa modelul Ministerului Educatiei Nationale si vizeaza evaluarea competentelor de limba si comunicare.

Lucrarea contine:

• analiza tipurilor de itemi pentru Evaluarea Nationala – Limba si comunicare, clasa a VI-a;

• teste de antrenament (romana-engleza);

• 25 de teste romana – engleza;

• 10 teste romana – franceza.

Temele abordate sunt diverse si atractive, adaptate preocuparilor specifice varstei elevilor de clasa a VI-a: jocul, internetul, calatoria, cartea electronica, familia, prietenii etc. In acest fel sunt vizate nu doar rezultatele excelente la Evaluarea Nationala ci si verificarea competentei de comunicare pe termen lung, in spiritul competentei-cheie fundamentale:,, A invata sa inveti”.

In plus, BROSURA cu REZOLVARI

In completarea lucrarii, brosura Evaluare Nationala Limba si comunicare – modele de teste cu Rezolvari ofera raspunsurile corecte la itemii propusi.

De retinut ca scopul acestui volum este de a servi elevilor ca instrument consultativ si orientativ, nu ca substitut.

Consultarea lui este recomandata abia dupa parcurgerea lucrarii.

Finalitatea pachetului este de-i motiva pe elevi sa lucreze temeinic si cu placere sarcinile de lucru din cerinte, sa-si contureze propriile raspunsuri si sa-si foloseasca creativitatea, concentrandu-se pe intelegerea corecta a textelor la prima vedere.

Aceste tipuri de teste de evaluare din perioada de gimnaziu sunt destinate pentru a verifica gradul de intelegere a textelor, sensurile  si mesajul fragmentelor citite, in engleza franceza sau romana. Acest tip de evaluare are deja o traditie de cativa ani in cadrul invatamantului romanesc. O atfel de evaluare nu este de fapt un examen propriu- zis, ci are un caracter formativ, de diagnosticare a nivelului de cunostiinte.  Un astfel de test evaluare nationala 2021 clasa 6 urmareste imbunatatirea actualului stadiu de pregatire a elevului si optimizarea notiunilor predate la clasa.

Profesorilor le este util asadar acest instrument de control. Rezultatele obtinute la evaluare dau profesorilor posibilitatea de a concepe proiecte de invatare individualizate, in functie de nevoile elevilor.

Conceput pentru a identifica la timp carente si lipsuri in procesul de invatare, acest test evaluare nationala 2021 clasa 6 contribuie in mod decisiv la evolutia scolara ulterioara a elevilor. Cartea cu teste poate fi comandata simplu si rapid online, direct de pe website-ul librariei Delfin. Livrarea prompta si pretul convenabil te vor convinge sa oferi copilului tau acest auxiliar valoros, de mare utilitate in sustinerea probelor de evaluare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.129 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.