Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

O noua stiinta a vietii. Rezonanta morfica - Rupert Sheldrake

O noua stiinta a vietii. Rezonanta morfica - Rupert Sheldrake
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Pagini: 272
Format: 13x20
Categoria: Spiritualitate
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

O noua carte excentrica, dar si o prezentare atragatoare si solida a unei ipoteze interesante. Autorul sustine ca nu toate fenomenele vietii sunt explicabile in termenii legilor fizice si chimice cunoscute in prezent si apoi prezinta o ipoteza, cauzalitatea formatoare, care umple golul existent. Ipoteza afirma ca structura sistemelor preexistente afecteaza aparitia sistemelor similare ulterioare printr-o influenta cumulativa care actioneaza peste timp si spatiu, conservand forma. Mecanismul este numit in mod evocator rezonanta morfica.
Sheldrake nu respinge si nu ataca legile stiintei, ci isi prezinta teoria intr-un cadru stiintific ortodox, care accepta valoarea abordarii reductioniste si se opune cu putere vitalismului. Cartea este bine scrisa, provocatoare si antrenanta, iar abordarea savanta a lui Sheldrake include sinteze excelente ale convingerilor actuale din numeroase domenii ale stiintei vietii.
De necrezut? Da, insa asa a fost si Galilei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.