Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

O viata traita in Duhul - George O. Wood

O viata traita in Duhul - George O. Wood
-5%
Preț: 19,00 lei
20,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 3 Apr. 2020
ISBN: 9789737908544
Anul publicării: 2011
Pagini: 164
Categoria: Religie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Ne apropie de Dumnezeu

Ne trimite in lume

O viata traita in Duhul ofera o compilatie completa de perspective cu privire la persoana si lucrarea Duhului Sfant, din partea liderului denominatiunii noastre. Este unica abilitatea lui Dr. Wood de a formula teologia penticostala adevarata in moduri creative si revigorante. El ne impartaseste in mod clar dorinta lui ca penticostalii sa nu fie multumiti cu amintiri despre intalnirile pline de putere pe care le-au avut in trecut cu Duhul Sfant, ci dimpotriva, sa caute sa fie coplesiti de Duhul Sfant si sa demonstreze dovada continua a plinatatii Lui.

Dr. Wood afirma clar adevarurile fundamentale pe care Dumnezeu le foloseste in toata lumea pentru a raspandi trezirea spirituala si a aduce o spiritualitate reinnoita. Fiecare credincios trebuie sa citeasca aceasta carte, sa-i absoarba adevarurile, sa le puna in practica si sa le dea mai departe altora.     Stanley M. Horton, Th. D. Distins profesor emerit in Biblie si teologie, Seminarul Teologic Assemblies of God

Oportunitatile si provocarile vremurilor noastre necesita o reafirmare proaspata si increzatoare a credintei penticostale care sa contina elemente biblice supranaturale. Cartea lui Dr. Wood face acest lucru intr-o maniera usor de citit si care poate fi predicata in mod eminent.     Edgar R. Lee, S. T. D. Profesor principal de formare spirituala si teologie pastorala, Seminarul Teologic Assemblies of God,   Presedinte, Comisia pentru puritate doctrinara

Cuprins

Prefata de Randy Hurst

Cuvant inainte de Dr. James Bradford

Cuvant inainte de George P. Wood

Introducere

Capitolul 1 Persoana Duhului Sfant

Capitolul 2 Botezul si umplerea cu Duhul Sfant

Capitolul 3 O dovada continua

Capitolul 4 Duhul Sfant si vorbirea in limbi

Capitolul 5 Roada Duhului

Capitolul 6 Darurile Duhului

Capitolul 7 In chip cuviincios si cu randuiala

Capitolul 8 Lucrarea Duhului

Concluzie Da mai departe o mostenire intreaga

Plan de actiune

Prefata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.