Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Observatorul de Brand - Bogdan Ionescu

Observatorul de Brand - Bogdan Ionescu
-5%
Preț: 94,76 lei
99,75 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 15 Apr. 2021
ISBN: 9789730332179
Anul publicării: 2020
Pagini: 220
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Cartea Observatorul de brand reprezinta un set de lectii pentru toti managerii de hoteluri si restaurante, pentru administratorii de magazine si supermarket-uri si pentru toti cei care organizeaza manifestari expozitionale si prezentari de produs. Practica ne-a demonstrat ca avem nevoie, in unitatea noastra, de un observator de brand, atunci cand vrem ca magazinul nostru sa aiba un flux mare de cumparatori, cand vrem ca supermarketul nostru sa fie functional, cand vrem ca service-ul nostru auto sa fie apreciat de catre clientii fideli sau showroom-ul nostru sa fie prietenos cu potentialii cumparatori.

Cartea Observatorul de Brand trebuie sa se afle pe masa de lucru al tuturor companiilor care isi doresc performanta in business. Vei vedea in cele cinci module de consultanta care sunt cele mai frecvente greseli in abordarea unui eveniment, in organizarea unor activitati dintr-o unitate turistica, dintr-un supermarket, showroom sau dintr-un service auto.

Observatorul de brand vine la fata locului, vede, cuprinde tot ce inseamna organizare, analizeaza relationarea cu clientii, observă locatia, transportul invitatilor, sonorizarea, vizualizeaza actiunea, culege toate datele si la final ofera managerului sau organizatorului de eveniment un raport complet, incluzand si solutii de imbunatatire. Prin acest serviciu de observator de brand, companiile aplicante vor avea mai multi clienti si implicit volumul lor de vanzari va creste.

Te invit asadar la actiune! Te invit la observatie! Pe taramul ospitalitatii – pentru actiuni memorabile!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.