Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet carti Evaluarea Nationala Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 60 de teste, brosura rezolvari complete

Pachet carti Evaluarea Nationala Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 60 de teste, brosura rezolvari complete
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-993-016-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 488
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

Prezenta lucrare se adresează atât elevilor care susţin examenul de Evaluare Naţională la Limba şi literatura română la finalul anului şcolar 2018 - 2019, cât şi  cadrelor didactice, cărora le sunt puse la dispoziţie fişe complexe, ce îmbină – în mod eficace – informaţia cu exerciţiul.

Din dorința de a vă facilita lucrul cu materialul acestei ediţii,  l-am structurat  în trei volume.

Astfel, prima parte vă propune, o exersare, pas cu pas, a itemilor, ce pot apărea în subiectul de examen. Fiecare secţiune cuprinde repere teoretice cu rol în sistematizarea materiei, urmate de o secţiune aplicativă, sub forma unor fişe de lucru.

Partea a II-a, conţine un set de 60 de teste, realizate în conformitate cu noul model propus de M. E. N..

Partea a III-a constă în sugestii de rezolvare, pe care le-am formulat pentru cele 60 de teste, extrem de importante prin faptul că vă permit să conştientizaţi normele de evaluare conform baremului de corectare şi de notare şi să verificaţi în ce măsură răspunsurile voastre sunt corecte.

Aşadar, lucraţi pas cu pas, exersaţi, câştigaţi încredere, şi, cu siguranţă, veţi obţine rezultatul visat!

RECENZII

Rating general
5 (5 recenzii)
5 stele
5
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

.

Buna ziua, caut aceste culegeri dar pe anul 2018, este vreo diferenta intre editia 2018 si aceasta?
5

Intrebare

Va rog frumos caut aceast auxiliar,dar anul 2018,stiti daca 2019 ce aveti acum pe stoc este aceiasi cu 2018 a suportat vreo modificare?
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
5

Mulțumesc mult

Mulțumesc vouă delfin
5

Mulțumesc

Mulțumesc
5

5 stele

Vreau sa mulțumesc librăriei delfin pentru pachetul superb pe care îl prezinta la evaluarea nationala de lb romană .multumesc și pentru rapiditatea in care mi-a fost livrat super preț nu ratații recomand !
Stampu Ana.
Va multumim pentru apreciere! :)
Created in 0.037 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.