De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Pachet Evaluarea Nationala clasa a 8-a. Limba si literatura romana si Matematica - Florin Ionita, Gabriel Popa

Pachet Evaluarea Nationala clasa a 8-a. Limba si literatura romana si Matematica - Florin Ionita, Gabriel Popa
PRP: 68,00 lei (-20%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 54,40 lei
Diferență: 13,60 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 8583
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 272, 248

DESCRIERE

Matematica. Evaluarea Nationala 2023. Clasa 8 - Gabriel Popa

Avizat M. E. C. conform O. M. nr. 6250/21. 12. 2020

Lucrarea Matematica. Evaluarea Nationala 2023 vine in intampinarea asteptarilor elevilor si profesorilor aflati pe traseul pregatirii Evaluarii Nationale 2022, in contextul lansarii, in 2021, a unui nou format al subiectului de examen.

Tinand seama de competentele vizate prin programa de examen, precum si de exigentele firesti ale studiului matematicii, am gandit o structura complexa si eficienta, lucrarea continand un memorator, 14 teme/lectii recapitulative din materia pentru examen a claselor V-VIII si 70 de teste dupa modelul subiectului de examen. La primele teste, elevul poate completa raspunsul in spatiul alocat, ca un exercitiu de redactare necesar in perspectiva viitoarelor evaluari, care impun un ritm de lucru si niste obiective precise. In plus, copiii si antrenorii lor au posibilitatea de a studia metodic baremele specifice noului tip de subiect, testele fiind insotite de raspunsuri si sugestii de rezolvare care le ofera un feedback necesar si imediat, astfel incat nivelul de pregatire se poate verifica prin autoevaluare.

Problemele au, in general, un caracter aplicativ, dar si unul ludic, iar reperele teoretice constituie o forma utila de sistematizare a aparatului conceptual necesar rezolvarii subiectelor, precum si lucrului de zi cu zi, in clasa si acasa.

Evaluarea nationala 2022. Limba si Literatura Romana. Clasa 8 - Florin Ionita

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 4642 din 18. 08. 2021 si se regaseste la pozitia nr. 41 din anexa Ordinului.
Lucrarea este in conformitate cu programa scolara pentru Evaluarea Nationala 2021, disciplina limba si literatura romana, aprobata prin Ordinul de ministru nr. 3472 din 10 martie 2020.

Cartea are doua sectiuni.
Prima sectiune cuprinde 35 de teste, repartizate astfel incat sa urmareasca parcurgerea in totalitate a materiei studiate la clasa si selectate in programa de examen.
A doua sectiune cuprinde, pe de o parte, solutii ale unor exercitii propuse - mai precis, ale itemilor obiectivi (cu alegere duala sau multipla) - si, pe de alta parte, recomandari privind„pasii“ de urmat pentru rezolvarea cerintelor complexe, care isi propun sa evalueze in primul rand abilitatea de a comunica logic si corect in limba romana. Ne referim aici la identificarea si corelarea unor informatii explicite si implicite din texte literare si nonliterare, la prezentarea unor raspunsuri personale, critice sau creative pe marginea acestor
texte, la evaluarea informatiilor si a intentiilor de comunicare, la argumentarea punctelor de vedere pe marginea unor texte de diverse tipuri.
Asadar, este vorba nu despre memorare in vederea reproducerii unorcompuneri-tip, ci de repere utile in redactarea textului scris, in acord cu anumite cerinte ale programei de examen.

Mult succes!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5818 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.