Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Gheorghe Iurea

  • 13 cărți
Libraria Delfin va ofera o gama extinsa de manuale si culegeri cu probleme pentru examenele de Bacalaureat si Evaluare Nationala pentru metematica, al caror autor este profesorul Gheorghe Iurea.
 
Titlul Bacalaureat 2020 matematica aparut la Editura Paralela 45, contine 400 de pagini cu teme recapitulative si exerciții, care acopera toata programa pentru Bacalaureat. Culegerea cuprinde un breviar teoretic cu toate notiunile pe care elevii trebuie sa le cunoasca pentru promovarea cu succes a examenului de bacalaureat. Dupa capitolele dedicate pentru clasa a XI-a si a XII-a, sunt probleme de sinteza pentru o intelegere mai buna a materiei. Problemele si exercitiile sunt insotite de solutii detaliate, atât de utile în procesul de invatare.
Seria de carti Gheorghe Iurea pentru Evaluarea Nationala este compusa din trei culegeri de notiuni teoretice si teste, concepute dupa modelul MEN pentru clasa a VIII-a.
 
Lucrarile reprezinta ghidul complet pentru pregatirea examenului de la sfarsitul ciclului gimnazial. Toate problemele prezentate sunt in concordanta cu toate manualele alternative aprobate de către Ministerul Educatiei Naționale. Ghidul parcurge integral continuturile cuprinse in programa pentru examenul de Evaluare Nationala, cu respectarea competentelor de evaluat. In plus, elevii vor gasi in aceste carti Gheorghe Iurea matematica un memorator care include cele mai importante definitii si elemente teoretice recapitulative din programa, precum si zeci de teste cu baremele de corectare de la examenele de evaluare nationala din ultimii cinci ani, teste cu grade diferite de dificultate si, desigur, raspunsuri si sugestii pentru rezolvarea acestora.
 
Din gama Ghoerghe Iurea carti de matematica sunt si cele din seria Mate 2000 provenite de la Editura Paralela 45 pentru clasele V – VIII. Aceste carti se deosebesc prin faptul ca acopera toate cerintele programei scolare si folosesc un mod standardizat prezentarea didactica si metodica a continuturilor de invatare, în conformitate cu competențele generale precum și competențele specifice cerute.
 
Lucrarile contin informatii teoretice obligatorii pentru toti elevii, indiferent de abilitatile și de nivelul de pregatire, insotit de exemple, precum si de rezolvari, un text cu infomatii suplimentare, destinat elevilor care doresc sa exceleze la aceasta materie atât de utila, si care vor sa obtina rezultate bune in cadrul unor examene, concursuri sau olimpiade scolare, activitati de consolidare a invatarii.
 
În cadrul acestor cărți exista exercitii diverse si probleme structurate pe trei niveluri de dificultate. Culegerile contin si teste de evaluare predictive, stadiale si finale, conforme cu standardele Ministerului Educației Naționale, utile pentru o observare atenta si obiectiva a evaluări, ca metoda moderna de invatare a conceptelor matematice de baza in activitatea practica, precum si in matematica aplicata in viata cotidiana.
Libraria Delfin va propune si un pachet de carti pentru Evaluarea Nationala la limba si literatura romana, precum si matematica. Ghidul complet pentru limba romana este compus din trei carti scolare care imbina in mod eficient o baza informationala solida cu probleme teste si exercitii necesare pentru o verificare completa. Primul volum al lucrarii contine repere teoretice cu rol în sistematizarea materiei, urmate de o secţiune aplicativă, sub forma unor fişe de lucru.
 
Al doilea volum este compus din 60 de teste, in conformitate cu noua programa scolara. In a treia parte se gasesc sugestiile de rezolvare pentru cele 60 de teste, care permit elevilor sa inteleaga normele de evaloare conform baremului si nivelul de pregatire individual. Matematica pentru Evaluarea Nationala este in concordanta cu programa scolara si contine o parte teoretica de notiuni si definitii, precum si 90 de teste.
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.