Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet: Evaluare Nationala de nota 10. Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste, brosura rezolvari complete si Matematica. Evaluare Nationala 2021. Clasa a VIII-a

Pachet: Evaluare Nationala de nota 10. Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste, brosura rezolvari complete si Matematica. Evaluare Nationala 2021. Clasa a VIII-a
-5%
Preț: 61,75 lei
65,00 lei (-5%)
Disponibilitate: disponibil pentru precomanda
Expediere estimată: Vineri, 30 Oct. 2020
ISBN: 6969
Anul publicării: 2020
Pagini: 760
Format: 17x24
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Pachet: Evaluare Nationala de nota 10. Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste, brosura rezolvari complete si Matematica. Evaluare Nationala 2021. Clasa a VIII-a

Pachet carti Evaluarea Nationala 2021 Limba si literatura romana - Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste, brosura rezolvari complete

 

Evaluare Națională 2021

Limba și literatura română

Ghid complet: repere teoretice, 40 de teste, broșură rezolvări complete

 

 

Instrument de lucru extrem de bine gândit şi atractiv, Ghidul COMPLET pentru Evaluarea Națională ordonează şi explică cu maximum de claritate conţinuturile noii programe de Limba și literatura română pentru Evaluarea Națională aprobată prin ORDIN nr. 3472/2020 din 10 martie 2020, aduce exemple şi propune exerciţii diversificate pentru verificarea competenţelor dobândite în gimnaziu.

În plus, aduce teste de evaluare pe noul model al examenului de la finalul clasei a VIII-a. Poate fi utilizat cu succes atât la clasă, cât și în pregătirea individuală.

Unicitatea şi eficienţa acestui ghid provin din felul în care sunt alcătuite capitolele: elevii recapitulează informaţia structurată în rubricile REȚINE!observă şi înţeleg tipurile de itemi cu tot ce au aceștia specific, apoi exersează şi aprofundează, pas cu pas, materia, în fișe de lucru numite sugestiv: APLICĂ!RECAPITULEAZĂ! și EXERSEAZĂ PENTRU NOTA 10!.     

Realizat de profesori excelent pregătiţi ştiinţific şi didactic, este un ghid necesar, care poate asigura performanţa elevilor!

 

                                                                                                                  Prof. dr. gr. I Dorica Boltaşu

Matematica. Evaluarea Nationala 2021. Clasa a VIII-a - Gheorghe Iurea, Dorel Luchian, Gabriel Popa, Adrian Zanoschi

Lucrarea Matematica. Evaluarea Nationala 2021 vine in intampinarea asteptarilor elevilor si profesorilor care se afla pe traseul pregatirii Evaluarii Nationale 2021, in contextul parcurgerii unei noi programe scolare pentru gimnaziu si al lansarii unui nou format al subiectului de examen.
Avand in vedere competentele vizate prin programa de examen, precum si exigentele firesti ale studiului matematicii, am gandit o structura complexa si eficienta a cartii, care implica un memorator, 14 teme/lectii recapitulative din materia pentru examen a claselor V-VIII si 60 de teste dupa noul model de subiect. Dintre cele 60 de teste, 10 pot fi detasate din carte (taiate), iar elevul poate completa raspunsul in spatiul alocat, ca un exercitiu de redactare necesar in perspectiva evaluarilor, care impune viitorilor candidati un ritm de lucru si niste obiective precise. De asemenea, copiii si antrenorii lor au posibilitatea de a studia metodic baremele specifice noului tip de subiect, intrucat testele beneficiaza de raspunsuri si sugestii de rezolvare care le ofera un feedback necesar si imediat, astfel incat nivelul de pregatire se poate verifica prin autoevaluare.
Problemele au, in general, un caracter aplicativ, dar si unul ludic, iar reperele teoretice reprezinta o forma utila de sistematizare a aparatului conceptual necesar rezolvarii subiectelor, precum si lucrului de zi cu zi, in clasa si acasa.


 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.117 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.