Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Politetea in romana, coreeana si japoneza - You-Suk Won

Politetea in romana, coreeana si japoneza - You-Suk Won
-20%
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 12 Apr. 2021
ISBN: 9786062611941
Anul publicării: 2021
Pagini: 198
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Politetea in romana, coreeana si japoneza. Aspecte lingvistice si pragmatice. Studiu comparativ. Chiar daca limba romana, pe de o parte, si limba coreeana si japoneza, pe de alta parte, au origini istorice diferite, neexistand vreo inrudire genetica intre ele, totusi, in ceea ce priveste exprimarea lingvistica a politetii, exista destul de multe asemanari intre acestea. Lucrarea va scoate in evidenta faptul ca, desi la nivel gramatical asemanarile intre cele trei limbi nu sunt numeroase, totusi, se pot gasi asemanari importante intre ele la nivelul pragmaticii, mai precis la nivelul exprimarii politetii. Ar putea fi vorba, in cazul elementelor comune celor trei limbi, despre o anumita constanta, despre un element ce caracterizeaza, intr-un mod aproape universal, competenta conversationala (communicative competence) a oamenilor. Exprimarea politetii reprezinta una dintre cele mai importante strategii lingvistice pentru realizarea armoniei sociale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.115 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.