Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Principii si metode de conservare a produselor alimentare - Elena Rosculete

Principii si metode de conservare a produselor alimentare - Elena Rosculete
Preț: 53,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 19 Apr. 2021
ISBN: 9786061416219
Anul publicării: 2021
Pagini: 204
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea  Principii si metode de conservare a produselor alimentare I – Curs universitar vine in sprijinul studentilor specializarii Controlul si Expertiza Produselor Alimentare, a Facultatii de Agronomie din cadrul Universitatii din Craiova, dar si a tuturor celor interesati de domeniul pastrarii si prelucrarii produselor din sectorul vegetal – horticol (legume, fructe si derivatele lor ).

Cartea pune la dispozitie notiuni fundamentale legate de metodele de pastrare a produselor horticole in stare proaspata sau conservate printre care:

- generalitati despre produsele horticole;

- lucrari premergatoare pastrarii si conservarii produselor horticole (recoltarea, transportul, conditionarea, ambalarea si depozitarea);

- bazele teoretice ale pastrarii in stare proaspata a produselor horticole;

- tehnologii de valorificare in stare proaspata a produselor horticole;

- tehnologii de valorificare  prin procedee industriale de conservare ale produselor horticole.

Principiile si metodele care contribuie la mentinerea produselor horticole in stare proaspata pentru o perioada mai mare de timp, trebuie sa fie cunoscute de catre specialistii din industria alimentara.

In continutul lucrarii care urmareste programa analitica, se regasesc corelate o serie de cunostinte ale disciplinelor cu profil horticol ca: Legumicultura, Pomicultura, Viticultura si Floricultura, care prin soiurile de legume, pomi, vita-de-vie, si flori, de la care se obtin fructe, organe vegetative, seminte si flori, asigura baza de produse horticole care se pastreaza in stare proaspata si se conservata prin procedee industriale. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.