Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Programul Terra in Egiptul Antic: Seria completa Toni Victor Moldovan - Pachet 3 carti

Programul Terra in Egiptul Antic: Seria completa Toni Victor Moldovan - Pachet 3 carti
Preț: 299,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 5 Aug. 2021
ISBN: 9789739889742
Anul publicării: 2021
Pagini: 1500
Format: 16.5x23.5
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Computerul genetic al zeilor (Vol 1 si 2) si Cartea egipteana a mortilor.
Traducere de Aura Ruxandra Moldovan
Cotine Poster 3D COLOR

„In sfarsit sunt la capatul unui proiect care mi-a luat doi ani si jumatate. Veti putea aprecia singuri daca aceasta noua carte va satisface asteptarile sau nu. Domeniul, fascinant de altfel, este vast si nu este chiar usor de pus in pagina. Voi avea aceeasi rugaminte pentru cei ce care vor cu adevarat sa citeasca cartea, sa o faca sistematic, adica numai pagina cu pagina. Altfel, probabil va fi greu de inteles ceva. M-am straduit sa ofer informatia gradat, in ordine, astfel incat sa fie usor de asimilat si de urmarit.  Sunt perfect de acord ca nu este un text usor, dar cei ce vor pasionati de decriptari de texte si de imagini din temple sunt sigur ca vor continua lectura. Mi-am dorit sa nu scriu cartea de 1000 de pagini, dar am esuat lamentabil din acest punct de vedere. Foarte probabil, daca as rescri-o pentru a treia oara as reusi sa ma incadrez sub 1000 de pagini. In mod sigur as putea sa mai tai din drumurile mele colaterale prin care demonstrez o idee. Cartea ar pierde insa o parte din frumusete zic eu, pentru ca numai asa cum am scris-o veti fi alaturi de mine in toate micile mele descoperiri. Daca veti mai gasi ceva greseli de scriere sau patru puncte in loc de trei, va rog sa-mi iertati aceste omisiuni. Ele sunt aproape inerente atunci cand scrii cartea nu ca un scriitor redutabil, ci ca unul de ocazie, prin timpul liber care nu prea mai este, printre garzi sau chiar in garzi mai linistite, ca acum, pe PC cu sau fara program de corectare, uneori pe tastatura suedeza, ca acum. In plus sunt singurul corector. Cartea nu a fost citita de nimeni altcineva inainte de publicare.   In acest moment proiectul este tiparit in proportie de circa 50%... cred. Primul tiraj este de 3000 de exemplare.  Am sa asigur existenta continua a acestei carti pe piata romaneasca.

      1. Primul volum este unul de traduceri de texte egiptene antice. Este vorba in primul rand de o noua traducere a Cartii Egiptene a Mortilor, cat se poate cred de exacta. Al doilea text este un volum din ”Raiul si Iadul Egiptean” si anume „Cartea despre Am-Duat”. Restul sunt texte mai scurte. In total sunt 384 de pagini in format 16, 5 x 23, 5, cu prezentare grafica placuta. 

     2. Decriptarile mele sunt adunate in doua volume, unul de 504 pagini, iar celalalt de 552 pagini, la care se adauga 32 de pagini color, in special de scheme ale  computerului genetic. Formatul este acelasi. Am desenat cateva scheme ca sa fie usor de inteles.

     3. Cele trei volume vor fi plastifiate intr-un singur pachet de aproape 1500 de pagini, care probabil va cantari circa 2, 3 kg - 2, 4 kg. Primul volum va contine atasat in buzunarul copertii un poster in grafica 3D color, cu dimensiuni de 50 x70 cm al computerului genetic, pe care il veti avea in fata atunci cand cititi cartea.“  TONI VICTOR MOLDOVAN
 

RECENZII

Rating general
3 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
1
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
3

În sfîrșit îl aud pe T V M spunînd cuvîntul ”supoziție”

Ascultînd, încă n-am citit nimic și nici nu cred că o voi face, încercînd să identific cheia/ cheile de înțelegere a torentului de afirmații - prea puține, sau deloc, demonstrații - cărora autorul le dă drumul cu mare repeziciune, fără punct și virgulă, fără virgulă chiar, am auzit, în sfîrșit, că are loc, printre atîtea postulate, și o SUPOZIȚIE (”structura genetică somatică” - nu mă străduiesc să-i cuprind sensul). N-ar schimba cu nimic sensul/ înțelesul vreuneia dintre afirmațiile dictatorial axiomatice și nici siguranța de sine a autorului în logica bazată pe o fabuloasă acumulare, însă plasarea unei noțiuni ”nesigure” (presupunere, ipoteză, potrivit DEX) îl ”umanizează” pe autor, îl face chiar și ușor vulnerabil - vai lui dacă ipoteza sa nu poate fi demonstrată/ confirmată! - dar îi dă și posibilitatea de a reveni fie cu o altă ipoteză/ supoziție, musai demonstrată de data aceasta, fie cu algoritmul demonstrativ al primei supoziții compromise de neconfirmare. Îndeobște, cititorul/ ascultătorul nu are capacitatea de a urmări și cursul narațiunii, repet, în torente succesive, și să și construiască în paralel argumentele de confirmare a ipotezelor nelămurite de autor, și de aceea este nevoie de mai multă claritate pe care acesta trebuie s-o aducă. Dacă n-o face, va avea parte numai de cititorii/ ascultătorii captivi, ăștia îl cred orice-ar spune, fără să le pese cîtuși de puțin că citesc/ ascultă o cascadă de noțiuni neexplicate, însă atragerea ”pretențioșilor” neînghițitori de substanțe antiCovid la sugestia lui Trump (cu greu poate fi găsit un episod mai stupid ca ăsta cu americanii băutori de doctorii cu uz extern) este condiționată fie de claritatea poveștilor (spre exemplu, de ce este chivotul scanerul extratereștrilor), fie de oferirea ”cheilor” de înțelegere/ interpretare, cu recunoașterea precarității discursului. Dacă cititorul/ ascultătorul nu ia de bună, doar pentru că așa afirmă autorul, ”spurcarea reciprocă” (egiptenii sînt spurcați pentru evrei și evreii sînt spurcați pentru egipteni), are dreptul la clarificare. Am folosit mai sus exemplul cu cele mai puține nevoi de limpezire tocmai pentru a arăta că multe altele nu sînt la fel de ușor de înțeles și asimilat.
mai mult
Created in 0.108 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.