Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Romania. Orasele porturi dunarene. Geografie umana si economica - Adrian Aurel Baltalunga

Romania. Orasele porturi dunarene. Geografie umana si economica - Adrian Aurel Baltalunga
-10%
Preț: 45,00 lei
50,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 14 Apr. 2020
ISBN: 9789738966598
Anul publicării: 2008
Pagini: 324
Categoria: Stiinte Exacte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Teza de doctorat constituie o reusita stiintifica de cel mai inalt nivel, fiind rodul unui travaliu deosebit si de lunga durata, a unui efort documentar impresionant. Logica perfecta a structurarii si tratarii, fraza aleasa, claritatea discursului stiintific au contribuit la realizarea unei lucrari de exceptie, de o complexitate greu de imaginat, cu multe elemente si interpretari de mare originalitate, intregite si de calitatea artistica a graficii – o adevarata „bucurie a ochiului.
Prof. univ. dr. Silviu NEGUT
Academia de Studii Economice Bucuresti
 
Autorul apreciaza, pe baza cercetarilor efective de teren si a unei ample documentatii din literatura de specialitate, totalitatea activitatilor economice si sociale in insertie cu teritoriul, ca un sistem cibernetic, cu feed-back, implicand – riguros stiintific si cu ample observatii analitice – structurile spatiale, istorice, economice si politice care concura la definirea rolului oraselor dunarene din Romania in cadrul magistralei fluviale Europei Centrale si de Sud-Est.
Prof. univ. dr. Ion VELCEA
Universitatea din Bucuresti
 
Lucrarea are meritul de a trata intr-o abordare noua, moderna si originala, fenomenologia oraselor porturi dunarene romanesti, completand studiile referitoare la geografia vaii Dunarii. Se remarca prin complexitate, actualitatea problemelor prezentate, importanta practica si analizele de mare finete ale fenomenelor actuale.
Prof. univ. dr. George ERDELI
Universitatea din Bucuresti

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.055 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.