Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Zece prozatori exemplari. Perioada interbelica - Marian Victor Buciu

Zece prozatori exemplari. Perioada interbelica - Marian Victor Buciu
Preț: 15,75 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 23 Oct. 2020
ISBN: 9789737691293
Anul publicării: 2006
Pagini: 168
Format: 11x18
Categoria: Beletristica
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE


Marian Victor Buciu, profesor doctor la Facultatea de Litere a Universitatii din Craiova, care preda cursuri de istoria literaturii romane interbelice, din perioada comunista si postcomunista, cuprinzand analize si sinteze ale unor curente si opere de mare interes artistic, ne propune un dictionar in care sunt inclusiv cei mai importanti zece prozatori din perioada interbelica. „Zece este o cifra aleasa – cum s-a constatat, frecvent –, pentru impactul elocventei ei. Iar calificativul „exemplari” trebuie luat ca un indicator al valorii de ansamblu. Selectia procustiana poate fi, in concret, amendabila.
(M. V. Buciu)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.