Vacanta se traduce, pentru multi dintre noi, in termeni de odihna, relaxare, distractie, timp liber la discretie, lecturi, plimbari sau calatorii, activitati diverse ce se transforma in experiente inedite de viata si, indiscutabil, in amintiri de neuitat. Vacanta de vara se apropie si, de aceea, Editura Delfin invita elevii, prin intermediul Jurnalului de vacanta, la o calatorie, la un voiaj  imaginar in tara si in strainatate.
 
 
De ce un Jurnal de vacanta?
  • Pentru ca ofera elevilor posibilitatea de a avea la indemana un instrument ce se distinge prin atractivitatea exercitiilor propuse, acestea constituindu-se, mai degraba, in adevarate provocari pentru micii calatori, care, jucandu-se, vor fi pusi mereu in contact cu continuturile disciplinei Limba si literatura romana. Vor avea astfel  posibilitatea de a-si consolida cunostintele acumulate pe parcursul anului scolar incheiat.
  • Deoarece  jurnalul le va permite, prin completarea paginilor sale, sa descopere locuri noi despre care au auzit si pe care vor sa le exploreze, personalitati celebre sau chiar personaje ale caror experiente de viata ii vor fascina.
  • Intrucat Jurnalul de vacanta propune, prin textele literare si nonliterare pe care le cuprinde in paginile sale, o tematica variata, transformandu-se, astfel, intr-un cadru optim pentru cele mai diverse exercitii de scriere. In acest sens, calatoria estivala devine o reala  forma de cunoastere a lumii si, mai ales, a sinelui.
 
Editura Delfin te rasplateste!
 
Pentru vacanta de vara 2016, am pregatit noi proiecte interactive, entuziasmul si creativitatea fiind premiate pe masura!
  • Elevii vor putea lua parte la proiectul individual, rezolvand cerintele formulate in paginile dedicate fiecarui sfarsit de saptamana. Trebuie doar sa se inarmeze cu buna dispozitie, sa faca apel la imaginatie, sa rezolve cerintele si sa urmaresca anunturile postate pe tot parcursul verii pe pagina de facebook a Editurii Delfin, pentru a se putea inscrie la concurs;
  • Ne-am gandit ca poate au vreun coleg/ vreo colega de care nu ar vrea sa se desparta nici in timpul vacantei de vara. De aceea, am propus un Proiect in doi. Trebuie sa-si aleaga, mai intai, partenerul/ partenera cu care vor sa faca echipa si sa realizeze un selfie pe care sa il lipeasca fiecare  in  pagina personala de jurnal de la inceputul auxiliarului. Apoi trebuie sa se puna serios pe treaba si sa rezolve  sarcinile de lucru ce presupun realizarea unui proiect in pereche, marcate distinct in jurnal. Nu in cele din urma, trebuie sa urmareasca cu atentie si pagina de facebook a Editurii Delfin, pentru a se putea inscrie la concurs;
  • O POVESTE ALANDALA este proiectul verii 2016 si presupune o munca in echipa. Pentru a lua parte la acest proiect, elevii trebuie sa citeasca in primele pagini ale Jurnalului de vacanta ce presupune conceptul de storytelling, sa formeze o echipa de 7 colegi si sa desemneze un coordonator. Proiectul trebuie finalizat pana la data de 30 iulie, 2016, pentru a se putea inscrie la concurs.
Asadar, calatoriti, descoperiti lumea si creati-va amintiri de neuitat impreuna cu Editura Delfin, partenerul vostru perfect de calatorie!
 
Le puteti comanda in exclusivitate pe librariadelfin. ro - http://bit. ly/1TrlJJy