Vacanta se traduce, pentru multi dintre noi, in termeni de odihna, relaxare, distractie, timp liber la discretie, lecturi, plimbari sau calatorii, activitati diverse ce se transforma in experiente inedite de viata si, indiscutabil, in amintiri de neuitat. Vacanta de vara se apropie si, de aceea, Editura Delfin invita elevii, prin intermediul Jurnalului de vacanta, la o calatorie, la un voiaj  imaginar in tara si in strainatate.
 
 
De ce un Jurnal de vacanta?
  • Pentru ca ofera elevilor posibilitatea de a avea la indemana un instrument prin care isi pot consolida, intr-un mod inedit, cunostintele acumulate pe parcursul anului scolar incheiat. Jurnalul le va deveni, asadar, un prieten apropiat, un partener de calatorie care le va testa atentia si creativitatea, fara a simti povara temelor de vacanta.
  • Deoarece  jurnalul le va permite sa lege noi prietenii si sa descopere cum invata colegii din strainatate. Acestia vor avea de rezolvat o serie de exercitii de matematica aplicata formulate in limba tarii respective, traind astfel, un schimb de experienta.
  • Intrucat Jurnalul de vacanta propune, prin varietatea exercitiilor pe care le cuprinde in paginile sale, o tematica completa si atractiva, transformandu-se, astfel, intr-un cadru optim pentru cele mai diverse exercitii de matematica.
Editura Delfin te rasplateste!
 
Pentru vacanta de vara 2016, am pregatit noi proiecte interactive, cunostintele si entuziamul fiind premiate pe masura!
  • Elevii vor putea lua parte la proiectul individual, rezolvand cerintele formulate la finalul fiecarei zile. Trebuie doar sa se inarmeze cu buna dispozitie, sa faca apel la un dictionar de limbi straine, sa rezolve cerintele si sa urmareasca anunturile postate pe tot parcursul verii pe pagina de facebook a Editurii Delfin, pentru a se putea inscrie la concurs;
  • Ne-am gandit ca poate au vreun coleg/ vreo colega de care nu ar vrea sa se desparta nici in timpul vacantei de vara. De aceea, am propus un Proiect in doi. Trebuie sa-si aleaga, mai intai, partenerul/ partenera cu care vor sa faca echipa si sa realizeze un selfie pe care sa il lipeasca fiecare in pagina personala de jurnal de la inceputul auxiliarului. Apoi trebuie sa se puna serios pe treaba si sa rezolve  sarcinile de lucru ce presupun realizarea unui proiect in pereche, marcate distinct in jurnal. Nu in cele din urma, trebuie sa urmareasca cu atentie si pagina de facebook a Editurii Delfin, pentru a se putea inscrie la concurs.
  • Delfin Trip Planner este proiectul verii 2016 si presupune o munca in echipa. Pentru a lua parte la acest proiect, elevii trebuie sa citeasca in primele pagini ale Jurnalului de vacanta, ce presupune concursul Delfin Trip Planner, sa formeze o echipa de 7 colegi si sa descopere traseul pe care trebuie sa-l organizeze ulterior. Proiectul trebuie finalizat pana la data de 30 iulie 2016, pentru a se putea inscrie la concurs.         
Asadar, calatoriti, descoperiti lumea si creati-va amintiri de neuitat impreuna cu Editura Delfin, partenerul vostru perfect de calatorie!
 
Le puteti comanda in exclusivitate pe librariadelfin. ro - http://bit. ly/1rxOSwt