LibrariaDelfin. ro, platforma online ce pune la dispozitia publicului o gama completa de materiale didactice pentru invatamantul preuniversitar, se extinde cu deschiderea primei librarii.

Incepand cu 15 octombrie, ne gasiti pe Strada Cernauti numarul 31 din Bucuresti, Sector 2, unde o gama completa de carti scolare, rechizite, produse de birotica si papetarie se vor regasi pe rafturile librariei.

 

Oferta include binecunoscutele auxiliarele scolare semnate Editura Delfin destinate elevilor de gimnaziu si liceu, titluri ale celor mai importante edituri din tara si noua paleta de rechizite, produse de birotica si papetarie.

 

Lucrari ce constau in culegeri de exercitii si probleme, ghiduri de pregatire a examenelor de Evaluare Nationala si Bacalaureat, manuale scolare, auxiliare didactice, antologii de texte, caiete de vacanta, carti de beletristica si carte straina vor face parte din colectia librariei Delfin.

 

„Tot mai multe persoane ne intreaba unde ne pot gasi. Incepand cu luna octombrie, deschidem prima locatie cu vanzare directa pentru a intampina si publicul care doreste sa paseasca in librarie, sa rasfoiasca o carte si sa vada produsele cautate inainte de a le achizitiona. Pentru eficientizarea timpului, ne gasiti in continuare online, unde puteti alege varianta mai rapida de comanda” - Alexandru Popa, Director General Libraria Delfin.

 

Va invitam, asadar, intr-un cadru nou, unde conceptul modern, stil butic, se imbina perfect cu atmosfera prielnica petrecerii timpului printre carti, materiale de studiu si jucarii!