Promotie manuale si auxiliare scolare!
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210
  • Mariana Mogos

  • 30 cărți

Manuale si culegeri matematica Mariana Mogos

Mariana Mogos este autoare a numeroase carti si manuale de matematica. Mariana Mogos se poate mandri cu una dintre cele mai solide cariere didactice din tara noastra. Dascal apreciat si iubit de elevi, Mariana Mogos a fost cooptata in diferite colective redactionale, pentru a concepe manuale si culegeri, caiete de lucru pentru elevii claselor primare sau gimnaziale, fiind si specialist in evaluare.

Multe din problemele si exercitiile dnei Mogos au contribuit la elaborarea subiectelor de testare la examenele nationale ori la concursurile scolare.

Mariana Mogos este instructor si formator pe probleme de reforma invatamantului si didactica disciplinelor scolare. Din 1998 este si autor de manuale scolare pentru clasele I-IV. Succesul cartilor cu probleme de matematica a fost unul imens,  iar editorii de manuale au convins-o sa redacteze inclusiv auxiliare didactice interesante si atractive.

In cadrul librariei Delfin sunt disponibile online numeroase carti, manuale si culegeri semnate Mariana Mogos, dintre care amintim

  • Matematica culegere, pentru clasa a IV-a. Noua culegere - Exercitii - Probleme - Jocuri - Mariana Mogos
  • Matematica. Manual pentru clasa a IV-a, semestrul I - Mariana Mogos
  • Matematica. Caiet de lucru. Clasa a IV-a. Semestrul I - Mariana Mogos
  • MATEMATICA si explorarea mediului. Noua culegere pentru clasa a II-a. Exercitii, probleme, jocuri - Mariana Mogos
  • Set Matematica. Manual pentru clasa a IV-a, semestrele I si II, autor Mariana Mogos, editura Art Grup Educational
  • Matematica culegere, pentru clasa a III-a. Noua culegere - Exercitii - Probleme - Jocuri - Mariana Mogos

Manualele de matematica redactate de Mariana Mogos sunt mereu conforme cuprograma scolara in vigoare.

Capitolele cuprind notiuni teoretice, recapitulare, evaluari,  de ameliorare si dezvoltare.

 Datorita metodelor moderne de invatare, elevii isi dezvolta structuri cognitive si dobandesc competente matematice, care le dezvolta memoria si capacitatea de analiza si sinteza. O abordare analitica a problemelor, incurajata de cunostiintele la matematica, ajuta elevul in adaptarea la cerintele vietii sociale, confera flexibilitate in gandire, incurajeaza creativitatea si aduce un grad mai mare de autonomie in solutionarea problemelor diverse din viata de zi cu zi.

Manualele  contin modalitati de lucru redate explicit in logica prezentarii didactice, aducand in prim plan concepte de predare moderne a matematicii. Un elev care deprinde elemente de matematica din culegere de  matematica clasa 4 Mariana Mogos  are avantajul unei gandiri logice si stimularea capacitatilor intelectuale.

 Teoria existenta in manual matematica clasa 4 Mariana Mogos, de exemplu, vizeaza centrarea lectiilor pe analiza unor contexte ale vietii cotidiene, pe situatii reale din societatea contemporana, avand ca scop rezolvare de probleme, identificarea de solutii.

Cartile Marianei Mogos sunt disponibile atat fizic cat si pe cd. Varianta digitala urmeaza indeaproape versiunea tiparita a manualului, prin respectarea continutului stiintific, ordinii unitatilor de predare si stilul grafic atragator.

Manualele si culegerile de Mariana Mogos ofera elevilor particularitatea interactiva a activitatilor, genereaza o abordare personalizata a invatarii.  Editiile imbunatatite ale cartilor de matematica sunt dedicate elevilor care vor sa isi perfectioneze notiunile invatate, prin rezolvare de probleme si exercitii pentru acasa. Studiul individual este incurajat de cartile de mariana mogos, noua culegere matematica fiind un exemplu in acest sens.

 

Cadrele didactice care au ales manuale si culegeri Mariana Mogos si-au motivat optiunea declarand ca materia e perfect structurata, sunt prezentate in forma grafica atractiva pentru Transpunerea in situatii reale a problemelor de matematica mariana mogos ii ajuta pe elevi sa stapaneasca si sa-si insuseasca mai bine notiunile de matematica. Cartile Marianei Mogos au exercitii bine alese pentru toate nivelele de abordare, testele de evaluare aferente fiecarui capitol sunt bine structurate.

✅Despre Mariana Mogos

Mariana Mogos este autoare a numeroase carti si manuale de matematica. Mariana Mogos se poate mandri cu una dintre cele mai solide cariere didactice din tara noastra. Dascal apreciat si iubit de elevi, Mariana Mogos a fost cooptata in diferite colective redactionale, pentru a concepe manuale si culegeri, caiete de lucru pentru elevii claselor primare sau gimnaziale, fiind si specialist in evaluare.

✅Culegeri si manuale matematica Mariana Mogos

Pe librariadelfin.ro sunt incluse toate manualele si culegerile de matematica publicate de Mariana Mogos. In oferta noastra sunt incluse carti de matematica pentru clasele I-IV, semetrul 1 si 2.

✅In cat timp se pot livra cartile scrise de Mariana Mogos?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate

Created in 0.092 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.