Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Arta Conversatiilor Imposibile. Cele 7 Principii Fundamentale Ale Comunicarii - Peter Boghossian, James Lindsay

Arta Conversatiilor Imposibile. Cele 7 Principii Fundamentale Ale Comunicarii - Peter Boghossian, James Lindsay
-22%
Preț: 31,20 lei
40,00 lei (-22%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 26 Oct. 2020
ISBN: 9786069653036
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 296
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Traim vremuri in care dezbaterea unor probleme controversate a devenit imposibilapanasi cu cel mai bun prieten ca interlocutor. Peter si James au scris o hartaindispensabilacare ne va ajuta sanu cadem in prapastie.

Dave Rubin, The Rubin Report

In aceste vremuri polarizate, oamenii traiesc in retelele de socializare, in camerele cu ecou ale propriului lor extremism, devenind tot mai increzatori in dreptatea lor. Aceastacarte inteligenta, stiintific intemeiata, care pune laolaltaintelepciunea socialasi emotionala, ne invatacum saiesim din izolare si saconversam efectiv cu cineva cu opinii foarte diferite. Te va face mai receptiv la provocarea, schimbarea chiar a convingerilor, prejudecatilor, valorilor sacre ale interlocutorilor. Si poate chiar va pava calea pentru a face tu insuti cateva asemenea schimbari.

Robert Sapolsky, Profesor de neurologie si neurochirurgie la Stanford University

Boghossian si Lindsay au schitat un plan care aruncao punte peste prapastie. Au gasit un antidot: un ghid despre cum sastai de vorbacu dusmanul. Avand in spate experienta catorva decenii de conversatii imposibile, cei doi autori au scris ceea ce s-ar putea safie manualul suprem pentru cum satraversam liniile inamice si saiesim vii din aceastaaventura, ca sane putem spune povestea. Si nicio clipamai devreme. 

Bret Weinstein, PhD

Doctorii Boghossian si Lindsay oferasfaturi esentiale despre cum sadiscutam despre teme controversate in climatul social si politic al zilelor noastre. Cartea este un ghid necesar pentru a 
naviga printre neintelegeri si a construi punti, folosind abordari sustinute de evidentasistiinta. 

Debra W. Soh, Ph. D., comentator politic si editorialist stiintiific

Intr-o republicalibera, nu ar exista conversatii imposibile; ceea ce ridicaintrebarea: mai suntem liberi? Dupace am citi, am ascultat si am stat de vorbacu Peter si James, sunt convins casunt Galileo, Im. Kant si chiar William Tynsdale al vremurilor noastre. 

Glenn Beck 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.