Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Globo - volume la oferte speciale | Librariadelfin.ro

  • 30 cărți

Libraria Delfin in parteneriat cu editura Globo te invita sa citesti o serie de carti interesante, care au ca punct de pornire dezvoltarea personala, eliminarea dependentelor, consilierea de cuplu, stilul de viata si sfaturile practice, ajungand in final chiar si la subiecte spinoase cum ar fi cele care vizeaza viata personala si viata financiara, recesiunea si chiar istoria secreta.  
 Carti Editura Globo – colectii pentru toate preferintele
 

In categoria editura Globo carti poti gasi inclusiv volume care vizeaza psihologia copiilor, anumite probleme si tulburari de personalitate, afectiuni psihice si exemple care au la baza studii indelungate si cercetari efectuate de persoane cu experienta, care chiar au un cuvant de spus in domeniul in care activeaza. Cartile sunt publicate de medici si cercetatori recunoscuti la nivel mondial pentru calitatea scrierilor lor.

 

La Globo este pusa pe primul loc utilitatea pe care cartile o au astfel incat toate volumele scoase pe piata au rolul de a aduce plus valoare in orice domeniu in care cartea se afla. Pentru specialistii de la Globo, lucrarile editate sunt instrumente redutabile de dezvoltare personala, care sa ii ajute pe cititori sa descopere valorile in care cred sau ideile despre care vor sa stie mai mult. In plus, toate aceste volume ofera abordari noi ale unor teme de interes general, cunoscute si interesante pentru toata lumea, astfel incat perspectiva sa fie una cat mai larga, iar cititorul sa poata trage propriile concluzii despre o problema care il intereseaza.

 

Scopul editorilor Globo este ca cititorii romani sa gaseasca pe rafturile lor carti pe care sa le citeasca cu placere si pe care sa le discute cu alte persoane. In urma lecturarii, scopul este acela ca cititorul sa aiba suportul necesar pentru a lansa propuneri noi pe subiectele despre care a citit, astfel incat cartile sa se transforme in materiale utile pentru evolutia fiecarei persoane in parte.

 

Editura Globo carti – dezvoltare personala cu ajutorul celor mai mari autori din domeniu

 

Utilitatea cartilor pe care le publica editura Globo este prima idee de la care a pornit intreaga activitate publicistica. Titlurile intalnite pe rafturile noastre online sunt de referinta in ceea ce priveste literatura internationala de specialitate, iar volumele publicate ofera cititorului cele mai noi abordari pentru probleme de interes general: parenting, economie, autodezvoltare, psihologie.

 

Cartile de la editura Globo sunt cele mai placute surprize pentru pasionatii de romane si carti cu mesaj. Chiar daca Globo se afla inca la inceput de drum, toate cartile pe care editura le-a publicat pana in prezent arata faptul ca fiecare domeniu abordat, poate sa aduca plus valoare si sa ofere informatii suplimentare de ajutor, sau chiar solutii pentru unele probleme presante.

 

Cartile de la Globo sunt scrise intr-un limbaj foarte accesibil si pot fi citite cu placere, foarte usor, chiar si de cei care nu au rabdarea necesara pentru a citi carti foarte complexe si mult prea abstracte. La final, cartile de la Globo te vor ajuta sa te simti mai bine si sa te deplasezi mai lejer in capcanele din prezent, indiferent de domeniul in care lucrezi, de cati copii ai sau de problemele specifice cu care te confrunti.

 

Libraria Delfin colaboreaza cu editura Globo oferind cele mai noi aparitii si volume publicate de psihologi si cercetatori cu experienta in domeniu, fiecare tratand subiectele aferente domeniilor in care s-au specializat. Un avantaj major al acestor carti este faptul ca editura Globo a ales calitatea, ceea ce inseamna ca vei gasi doar volume foarte bune, bazate pe studii amanuntite si pe cercetari.

 

Noutati editura Globo – cele mai cautate titluri

 

Editura Globo a publicat studii si cercetari relevante, care apartin unor medici si cercetatori apreciati in intreaga lume asa cum sunt John Medina si dr. Kevin Dutton. Volumele apartinand lui Kevin Dutton, cum ar fi Arta Manipularii, sunt foarte cautate si au atras recenzii pozitive de la un numar foarte mare de critici literari si editori pana in prezent, oferind o abordare complet noua asupra a tot ce inseamna manipulare, indiferent daca este vorba despre manipulare la nivel inalt sau despre manipularea prezenta inclusiv in regnul animal. Cu ajutorul acestor volume vom descoperi ca suntem manipulati chiar si atunci cand intram in magazine sau urmarim discursuri politice, dar si faptul ca tendinta de a ii manipula pe cei din jur se afla in interiorul nostru si ne controleaza in cele mai importante aspecte ale vietii.

 

Cartile oferite de editura Globo sunt unele dintre cele mai importante pentru dezvoltarea personala si pentru ajutorul oferit intr-o serie de probleme importante ale vietii. In plus, pot fi de mare ajutor parintilor care vor sa gaseasca cele mai bune solutii in abordarea propriilor copii, pentru cei care se confrunta cu dependente, pentru persoanele care se confrunta cu boli psihice si pentru numeroase astfel de situatii.

Created in 0.090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.