Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

BINE TE-AM GASIT GRADINITA! - 3-4 ani - Gabriela Berbeceanu

BINE TE-AM GASIT GRADINITA! - 3-4 ani - Gabriela Berbeceanu
-10%
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786066301213
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 112
Format: 21 x 29 cm
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

4 CAIETE INTR-UNUL SINGUR. Face parte dintr-un grup de 3 caiete care au fost concepute de cadre didactice cu experienta, pentru fiecare an de studiu: 3-4 ani; 4-5 ani, 5-6 ani si in concordanta cu cerintele curriculumului presccolar. Fiecare caiet contine mai multe subteme, iar fiecare subtema are 3 sau 4 fise pentru domeniile experientiale: Stiinta - Cunoasterea mediului; Limba si comunicare; Stiinta - Matematica; Om si societate - Activitati practice/Educatie pentru societate. Aceste subteme pot fi utilizate, la alegerea educatoarei, in cadrul celor sase teme anuale de studiu. Sarcinile de lucru sunt adaptate varstei, iar ilustratiile sunt vesele si atractive.
Caietele contin si fise de evaluare (initiala, sumativa si finala) pentru fiecare domeniu mentionat mai sus, copilul avand si posibilitatea de autoevaluare.
Credem ca acest proiect editorial este unul deosebit, avand avantajul ca un singur caiet acopera cele mai importante domenii experentiale dintr-un an de studiu.
Caietele sunt utile atat cadrelelor didactice, cat si parintilor, in demersul lor comun: educatia copiilor de varsta prescolara. Format 21 x 29 cm (A4), 112 pag. color.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.