Promotie manuale si auxiliare scolare!
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Chimie organica - Carol Davila. Teste pentru admiterea in invatamantul superior medical 2019, editia a XXII-a revizuita si adaugita

Chimie organica - Carol Davila. Teste pentru admiterea in invatamantul superior medical 2019, editia a XXII-a revizuita si adaugita
-5%
Preț: 109,25 lei
115,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 17 Sep. 2021
ISBN: 9786060110668
Anul publicării: 2019
Pagini: 450

DESCRIERE

Chimie organica teste pentru admiterea in invatamantul superior

 

Aceasta carte se adreseaza absolventilor de liceu care doresc sa sustina examenul de admitere la Facultatea de Medicina Generala, Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Moase si Asistenta Medicala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti. Cartea de teste este realizata de Editura Universitara "Carol Davila" – Bucuresti 2019.

 

Cartea  de chimie organica Carol Davila contine teste grila pentru admiterea in invatamatul superior 2019. Volumul are si raspunsuri la teste, inclusiv cele care au constituit obiectul examenelor de admitere la facultatile mentionate in anii 2007-2018.

 

In elaborarea testelor grila s-a respectat continutul manualelor de chimie organica utilizate pentru pregatirea elevilor in liceu si a cunostintelor aferente de chimie generala dobandite tot in cadrul acestei pregatiri precum si programa examenului de bacalaureat.

Criteriul ales pentru prezentarea grilelor este cel al tipurilor si anume complement simplu si complement grupat.

O grupare a grilelor pe capitole a fost considerata de autori improprie din cel putin doua motive:

1. Corelarea multipla a notiunilor oricaruia dintre capitolele manualelor de liceu cu notiuni din alte capitole;

2. In concordanta cu cele mentionate mai sus, scopul cartii este acela de a oferi o modalitate de verificare minutioasa a insusirii tuturor capitolelor cuprinse in manualele de liceu in preajma examenelor de admitere.

 

Studiul chimiei anorganice

 

Chimia anorganica studiaza chimia materialelor de origine non-biologica. De obicei, aceasta se referă la materiale care nu contin legaturi carbon-hidrogen - metale, saruri sau substante minerale. Chimia anorganica este studiata in anii de liceu. Aceasta ramura a chimiei se refera la analiza si dezvoltarea de catalizatori, acoperiri, combustibili, surfactanti, materiale, supraconductori si substante medicamentoase. Reactiile chimice esentiale in chimia anorganica sunt de obicei reactii cu dubla deplasare, reactii acido-bazice si redox.

 

Chimia compusilor care inglobeaza legaturi carbon - hidrogen se numeste chimie organica.   Primul compus anorganic artificial cu valoare comerciala si aplicabilitate practica, ce a fost sintetizat de specialist este azotatul de amoniu. Azotatul de amoniu a fost manufactura folosind procesul Haber, iar astazi este folosit ca principal ingrasamant agricol.

 

De ce e bine sa te antrenezi pentru admiterea la medicina folosind teste grila?

 

Atunci cand rezolvi multe teste de tip grila de chimie organica, conforme cu bibliografia programei de admitere la medicina la Carol Davila, vei consolida informatiile invatate folosind memoria de lunga durata. Prin chimie organica teste pentru admiterea in invatamantul superior 2019 vei descoperi cat de bine stapanesti materia, unde trebuie sa insisti si ce puncte slabe in invatare identifici. Prin posibilitatea de a realiza notite pe parcursul testelor, iti organizezi mai temeinic materia de examen.

 

Volumul  de chimie organica-teste pentru admitere in invatamanul superior, editia a XX-a revizuita si adaugita este redactat conform programei actuale scolare, de liceu. Testele sunt realizate de autori pe baza modelelor reale, din salile de examen la medicina. Fiecare viitor student se poate familiariza cu adevarata atmosfera de concurs, cu rezolvarea in timp stabilit al subiectelor propuse,

 

Admiterea la Medicina presupune efort de invatare continua, iar recapitularea materiei se face mult mai usor atunci cand ai la indemana teste grila cu intreaga materie. Fiecare test te ajuta sa iti evaluezi  mai corect cunostiintele si sa poti estima rezultatul stradaniilor tale in vederea obtinerii unui rezultat excelent la examenul de admitere la facultate.

 

RECENZII

Rating general
5 (3 recenzii)
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

(Y)

(Y)
5
5
Created in 0.118 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.