Mosii Delfin
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Chinolone antibacteriene. Evolutie si perspective de dezvoltare (Aura Rusu, Valentina Uivarosi)

Chinolone antibacteriene. Evolutie si perspective de dezvoltare (Aura Rusu, Valentina Uivarosi)
PRP: 34,65 lei (-4,99%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 32,92 lei
Diferență: 1,73 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Miercuri, 13 Dec. 2023
ISBN: 6422573002009
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 308
Categoria: Sfaturi Practice

DESCRIERE

Prezentare: Chinolonele antibacteriene, o grupă de compuși cu un ritm de dezvoltare dinamic, cu mai multe generații, se numără astăzi printre medicamentele antibacteriene cele mai utilizate și apreciate. În această lucrare sintetică, de un nivel științific ridicat, rezultat al unor eforturi lăudabile prin prezentarea complexă, la zi, a derivaților chinolonici, autoarele s-au angajat să rezolve o problemă extrem de dificilă, deoarece și-au propus să prezinte acest domeniu din perspectiva tuturor aspectelor posibile, de ordin fizico-chimic, biologic, terapeutic. Având la bază o vastă documentare bibliografică, lucrarea reprezintă o sursă de documentare de mare utilitate, destinată atât cercetătorilor, specialiștilor din domeniul medical – medici, farmaciști, chimștilor, cât și rezidenților, doctoranzilor, studenților în medicină, farmacie, chimie, creionând în același timp tendințe și noi direcții de dezvoltare în domeniul cercetării medicamentelor.

Cuprins: Caracterizarea generală a chinolonelor antibacteriene. Utilizarea chinolonelor antibacteriene în terapie. Relații structură chimică – activitate biologică. Strategii de dezvoltare a derivaților chinolonici antibacterieni prin complexarea cu metale. Metode moderne de analiză a derivaților chinolonici. Poluarea mediului cu chinolone antibacteriene.

Adresabilitate: Farmaciști, farmacologi, cercetători în domeniul medicamentelor, medici, rezidenți, studenți, doctoranzi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5597 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.