Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Comunicare în limba română, clasa a II-a + carte cadou „Invatam altfel” + caiet tip II oferit gratuit

Comunicare în limba română, clasa a II-a + carte cadou „Invatam altfel” + caiet tip II oferit gratuit
Preț: 17,60 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8763-83-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 120
Format: 20X26

DESCRIERE

Auxiliarul pe care îl propunem se bazează pe principiul interacţiunii permanente cu copiii, așa cum este el definit de programa școlară. Copiii vor fi stimulaţi să întrebe, să intervină, să aibă iniţiativă, să exprime idei şi sentimente despre ceea ce învaţă.

Activitățile de învățare sunt centrate pe jocuri didactice, care creează contextul pentru participarea activă, individuală şi în grup, și permit exprimarea liberă a propriilor idei şi sentimente.

Structura auxiliarului permite utilizarea acestuia la clasă indiferent de manualul pentru care s-a optat în activitățile de predare-învățare.

Lucrarea Învățăm altfel se distribuie gratuit elevilor care utilizează auxiliarul Comunicare în limba română. În carte sunt introduse, sub formă de jocuri didactice, aplicații interdisciplinare care vizează toate disciplinele de studiu de la clasa a II-a.

 

Din aceeași serie

 

Învățăm altfel – Comunicare în limba română

autor: Alice Nichita

 

Matematică și explorarea mediului

autori: Maria-Cornelia Cîmpean (coord.), Adela Maria Petrenciu (coord.), Maria Drăghici, Cătălina-Mirela Ganea, Adina-Gabriela Preoteasa

 

Învățăm altfel – Matematică și explorarea mediului

autor: Gabriela Simona Secăreanu

 

Dezvoltare personală

autori: Maria-Cornelia Cîmpean, Rodica Gabriela Gavriș-Pascu, Adela-Maria Petrenciu

 

Învățăm altfel – Dezvoltare personală

autor: Carmen Drăgan

Alte lucrări

Evaluare Națională 2018, clasa a II-a

autori: Maria Drăghici, Delia Florescu, Manuela Contanța Stan, Camelia Stroe Bibescu, Cornelia-Viorica Ungurășan, Denisa-Monica Ungurășan

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.040 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.