Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Drumul spre caracter. Audiobook - David Brooks

Drumul spre caracter. Audiobook - David Brooks
-20%
Preț: 63,20 lei
79,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 16 Apr. 2021
ISBN: 9786069132487
Anul publicării: 2017
Pagini: 2 CD
Categoria: Beletristica
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Drumul spre caracter / The Road to Character de David Brooks este un audiobook care vorbeste despre fiecare dintre noi si despre aceasta criza occidentala a valorilor care intre timp ne-a „contaminat” pe toti, facandu-ne sa alunecam catre o mediocritate morala auto-multumitoare. Audiobookul este totodata un semnal de alarma si o critica la adresa societatii contemporane prin excelenta egoista, care isi pune amprenta la nivel individual asupra aspiratiilor si virtutilor personale si in care notiunea de caracter devine una din ce in ce mai vaga. Povestile de viata prezentate de autor in acest audiobook reprezinta, fiecare in parte si toate la un loc o pledoarie pentru intoarcerea la valorile morale, intrucat viata fiecarei personalitati prezentate incepe cu o vulnerabilitate si continua cu un efort major sustinut pana la moarte pentru a o depasi.

David Brooks este un jurnalist american de origine canadiana si autorul mai multor carti, fiind invitat adesea de institutiile mass-media pentru a comenta diverse evenimente politice si culturale. S-a facut remarcat in special ca editorialist pentru The New York Times si ca analist politic pentru postul de televiziune american PBS NewsHour. Dintre cartile publicate de el in calitate de autor amintim si: The New Upper Class and How They Got There (Les Bobos in Paradis: noua clasa superioara si cum au ajuns acolo); On Paradise Drive: How We Live Now (And Always Have) in the Future Tense (Pe aleea paradisului: cum traim acum [si am facut-o dintotdeauna] la timpul viitor) si The Social Animal: The Hidden Sources of Love, Character, and Achievement (Animalul social: sursele ascunse ale dragostei, caracterului si realizarii).

Ideea audiobookului a pornit de la un comentariu facut pe marginea Genezei de rabinul Joseph Soloveitchik – in volumul Lonely Man of Faith (Omul singuratic al credintei) referitor la faptul ca in Geneza sunt doua povestiri despre creatie care vorbesc pana la urma despre cele doua laturi opuse ale firii omenesti exemplificate de Adam I si Adam II.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.114 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.