Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Economie sociala si antreprenoriat - O analiza a sectorului nonprofit (Mihaela Vlasceanu)

Economie sociala si antreprenoriat - O analiza a sectorului nonprofit (Mihaela Vlasceanu)
-5%
Preț: 23,70 lei
24,95 lei (-5,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 216
Format: 160x235 mm.
Categoria: Sfaturi Practice

DESCRIERE

In contextul schimbarilor produse in ultimele decenii in modul de organizare a societatii postindustriale, una dintre temele ce au suscitat un interes substantial de cercetare este analiza institutiilor si organizatiilor incluse in sectorul nonprofit sau cel de-al treilea sector, aflat la intersectia dintre sectorul public si cel privat. Acest sector cunoaste o remarcabila expansiune si are implicatii in domeniul organizarii sociale, economice, politice, precum si in formularea politicilor si strategiilor de guvernare la nivel local, regional, national si chiar international. Volumul aprofundeaza citeva teme centrale privind evolutia, specificul organizarii si functionarii, implicatiile economice si sociale ale organizatiilor celui de-al treilea sector.
 
Cuprins:
Sectorul nonprofit si organizatiile sale reprezentative - Management si marketing in organizatiile nonprofit - Sectorul nonprofit, societatea civila si antreprenoriatul social - Despre antreprenoriat: configurare si expansiune.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.