Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Eseul - Ghid de pregatire practica - Bacalaureat 2017

Eseul - Ghid de pregatire practica - Bacalaureat 2017
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - livrare in 24 ore
ISBN: 978-606-8763-51-4
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 336
Format: 17x24

DESCRIERE

Lucrarea reprezintă, atât pentru elevii aflați „în prag” de Bacalaureat, cât și pentru cei care doresc o pregătire timpurie, un real ghid de învățare și dezvoltare a procesului de redactare a unui eseu, având în prim plan prezentarea subiectului al III-lea al probei scrise la limba și literatura română. Pentru o utilizare eficientă, lucrarea este compusă din trei cărți independente, specifice celor trei genuri: epic, liric și dramatic.
Noutăți:
  • În cazul anumitor opere s-au adăugat texte literare noi, astfel încât profesorul să poată alege. ( Numai poetul – M. Eminescu, Flori de mucegai – T. Arghezi, Din ceas dedus – I. Barbu).
  • Materialul conține  subiecte date în anii precedenți pentru a-i permite elevului să se orienteze după modelele deja date la examen.
Avantaje:
  • Structurarea pe genuri literare.
  • Lucrarea este compusă din trei cărți distincte, iar modalitatea de a le utiliza este facilitată de faptul că acestea se pot purta separat în ghiozdan.
  • Conform programei școlare, elevul are obligația de a cunoaște o singură operă aferentă autorilor studiați pentru examen, evitându-se astfel un număr foarte mare de pagini.
  • Prezentare și sub formă schematică ajutând elevul să rețină mult mai ușor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.030 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.