Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Eseul - Ghid de pregatire practica - Bacalaureat + 60 de eseuri de literatura romana

Eseul - Ghid de pregatire practica - Bacalaureat + 60 de eseuri de literatura romana
ISBN: 978-606-993-053-3
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 454
Format: 16,5x23,5
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc - livrare in 24 ore
Cantitatea:

DESCRIERE

Lucrarea de faţă este un instrument de orientare a învăţării şi de dirijare a redactării subiectului al III-lea de la Examenul de Bacalaureat.

Abordarea genurilor epic, liric și dramatic în volume distincte permite înțelegerea cu ușurință a particularităților fiecărui gen literar în parte și aprofundarea eficientă a acestora.

În fiecare volum sunt oferite puncte solide de sprijin în ceea ce privește însușirea tehnicilor corecte de redactare a unui eseu. De asemenea, lucrarea, în ansamblul ei, conține sinteze concise și exacte privind marile curente literare, precum și fragmente atent selectate din operele unor importanți critici, ceea ce vă va permite să vă familiarizați și cu tehnica argumentării propriilor voastre opinii.

Volumul separat de modele de eseuri nu este destinat memorării. El vă va ajuta să faceți legătura dintre un eseu bine scris și însușirea corectă a tehnicilor de redactare a acestuia.

Avem convingerea că această lucrare vă va fi un bun sfătuitor în ceea ce privește adaptarea modului de a învăța al fiecăruia dintre voi la rigorile pe care examenul maturității le presupune.

Vă urăm multă baftă!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.260 sec