Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Indrumar de laborator la Informatica pentru clasa a IX-a. Limbajul C++ Comarnic Liliana

Indrumar de laborator la Informatica pentru clasa a IX-a. Limbajul C++ Comarnic Liliana
-20%
Preț: 15,12 lei
18,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065835870
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 150

DESCRIERE

Indrumar de laborator la Informatica pentru clasa a IX-a. Limbajul C++   Comarnic Liliana
 

Scopul cărţii pe care am scris-o,,,Îndrumar de laborator la Informatică pentru clasa a IX-a. Limbajul C++”, este de a uşura învăţarea scrierii programelor în C++ utilizând CodeBlocks pentru rezolvarea problemelor eferente materiei din programa şcolară de la clasa a IX-a de matematică-informatică, intensiv informatică.   

Am structurat această carte pe trei capitole principale.

În primul capitol am prezentat programele asociate unor probleme importante cu privire la prelucrarea principalelor tipuri de date simple.

În al doilea capitol am prezentat programele aferente algoritmilor pentru prelucrarea datelor din tablouri unidimensionale. Am ales exemple semnificative de programe cu vectori care să implementeze cerinţele din programa şcolară şi pe cele din programa de bacalaureat.

În cel de-al treilea capitol am rezolvat câteva probleme în care am prelucrat datele din tablouri bidimensionale. Am scris programe pentru prelucrarea matricelor pătratice, dar şi pentru prelucrarea matricelor în care numărul liniilor este diferit de numărul coloanelor.

În scrierea programelor am utilizat şi fişiere text, atât pentru a citi date din ele, cât şi pentru a scrie date în ele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.101 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.