Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Judo. Caiet de lucrari practice - Marian Gabriel Popa

Judo. Caiet de lucrari practice - Marian Gabriel Popa
-5%
Preț: 26,60 lei
28,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 4 Noi. 2020
ISBN: 9786061415182
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 110
Categoria: Sfaturi Practice
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea Judo-caiet de lucrari practice se adreseaza studentilor ce urmeaza programul de licenta Educatie Fizica si Sportiva dar si altor specialisti ai domeniului Stiinta Sportului si Educatiei Fizice. Instruirea sportiva in judo se realizeaza in cadrul lectiei de judo, aceasta reprezintand veriga de baza, forma prin care se transmit cunostintele, se formeaza deprinderile motrice, adica se insusesc procedeele tehnice si se dezvolta capacitatile motrice necesare. Astfel ca, in lucrare se regasesc principalele indicatii metodice in vederea asigurarii conditiilor psiho-motrice necesare invatarii continutului tehnic in judo precum si invatarii si consolidarii procedeelor tehnice specifice KYUL V, IV si III. Lucrarea se constituie intr-un excelent mijloc de aprofundare teoretica si practico-metodica a principalelor aspecte ale instruirii in judo si identifica totodata cerintele in vederea formarii competentelor necesare studentilor in activitatile aplicative specifice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.