2022 Anul meu
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Legea organizarii si exercitarii profesiei de avocat. Editia a II-a, revazuta si adaugita. Explicatii teoretice si practice (articolele 1 - 27) - Stefan Naubauer

Legea organizarii si exercitarii profesiei de avocat. Editia a II-a, revazuta si adaugita. Explicatii teoretice si practice (articolele 1 - 27) - Stefan Naubauer
-5%
Preț: 46,55 lei
PRP: 49,00 lei (-5%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Duminică, 23 Ian. 2022
ISBN: 9786063908644
Anul publicării: 2021
Pagini: 260
Categoria: Carti drept

DESCRIERE

Aceasta noua editie trateaza majoritatea aspectelor importante reglementate de Legea nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, revazute de autor prin filtrul experientei acumulate, cu observarea actelor normative modificatoare adoptate intre timp, inclusiv recenta Lege nr. 184/2021: principiile fundamentale, activitatile ce pot fi realizate de avocati, formele si modalitatile de exercitare a profesiei, situatia avocatilor straini, nedemnitatile, incompatibilitatile, interdictiile, primirea in profesie, stagiul profesional, dobandirea calitatii de avocat definitiv, tabloul avocatilor, exercitarea ilegala a avocaturii, suspendarea si incetarea calitatii de avocat.

In limitele articolelor analizate, editia a II-a este mult imbogatita, valorificand adnotarile pe care autorul le-a facut in decursul anilor pe marginea comentariilor initiale si reunind opiniile sale de actualitate exprimate din anul 2004 pana in prezent, o buna parte a lor fiind aduse acum pentru prima data in lumina tiparului.

Prin abordarea interprofesionala, lucrarea poate fi utila nu doar avocatilor, ci si altor practicieni ai dreptului. Totodata, explicatiile vor ajuta la studierea textelor Legii nr. 51/1995 de catre cei care se pregatesc in vederea sustinerii examenelor de primire in avocatura si absolvire a Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.100 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.