Manuale si auxiliare
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Leonor si zanele. Leonor et les fees - Maria Postu

Leonor si zanele. Leonor et les fees - Maria Postu
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 27 Oct. 2021
ISBN: 9786067971194
Anul publicării: 2017
Pagini: 88

DESCRIERE

Editie bilingva romana‑franceza / Édition bilingue roumain‑français
Traducere de / Traduit par Ioana-Alice Postu
Cu colaborarea / Avec la collaboration de Charlotte Lemaire et Lola Buck
 
„– Si noua ne-ar placea sa plecam, spuse cea mai inalta dintre ele. Am fost despartite de familiile noastre, blestemate sa fim mereu flori, pana cand unei fetite ca tine i se va face mila de noi si ne va elibera de aici, si acum ne e tare greu singure. Ia-ne, te rog, ca nu te vom dezamagi, si, chiar si cand ne ofilim, noi ramanem frumoase si imprastiem parfum in camera ta, nu vei regreta!”
 
Nu, nu vei regreta sa intri in minunata lume a acestei carti! O carte care te invita intr-o calatorie in universul fascinant al florilor, alaturi de Leonor, un copil ca tine, o calatorie in care vei descoperi lucruri noi despre natura care ne-a dat viata si care trebuie sa ramana mereu prietena oamenilor...
* * *
« – Nous aussi, nous aimerions partir d'ici, dit le plus grand. Nous avons été séparés de nos familles, et maudits. Nous sommes condamnées à rester sous la forme de fleurs jusqu'au moment où une fille comme toi aura pitié de nous et nous libérera. C'est difficile d'être seule. Choisis-nous, s'il te plait, nous n'allons pas te décevoir. Même quand nous fanerons, nous resterons belles et répandrons du parfum dans ta chambre, tu ne le regretteras pas. »
 
Non, tu ne regretteras pas d'être entré(e) dans le monde merveilleux de ce livre! Un livre qui t'invite à suivre un voyage dans l'univers fascinant des fleurs à côté de Leonor, une enfant comme toi, un voyage dans lequel tu vas découvrir de nouvelles choses sur la nature qui nous a créés et qui doit rester pour toujours l'amie des hommes.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Forta sufletului de copil

Adesea, suntem atât de grăbiți în a ne îndrepta către acel ceva ce numai noi știm, încât uităm să mai privim și împrejurul nostru. Ne concentrăm atât de tare asupra punctului final în care vrem să ajungem, încât uităm de frumusețea lucrurilor care ne-au însoțit pe parcurs. Vrem să devenim adulți, crezând că doar atunci vom fi îndeajuns de puternici, dar trecem cu vederea faptul că sufletul de copil deține o forță inimaginabilă. Dar nu e basm, e purul adevăr. Toate basmele au fost cândva adevărate, dar oamenii, ca să-și ferească copiii de lacrimi și suferință, îi mint că tot ce spun basmele nu s-a întâmplat niciodată. Maria Postu reușește în cartea sa, intitulată Leonor și zânele, să scoată în evidență esența unei legi general valabile, dar pe care de cele mai multe ori noi o ignorăm, în speță, să nu ne pierdem niciodată sufletul de copil, indiferent cât de greu ne-ar fi uneori să trecem peste vicisitudinile vieții. Într-un stil foarte jucăuș, autoarea ne face cunoștință cu Leonor, o fetiță tare simpatică, a cărei putere magică de a vorbi cu florile o va face să fie parte a unei aventuri cum nu a crezut vreodată. Cine ar fi intuit că niște simple frezii aflate într-o vază dintr-o florărie dețin atât de multe secrete, dar și că au puterea să se transforme în…zâne? Fiecare dintre aceste flori deține o informație pe care o vor comunica fetiței, astfel încât ea să transmită mai departe și altor oameni. A ajuns și la tine mesajul de la Leonor, nu-i așa? Așteptăm ziua când oamenii vor ști să se poarte cu apa cum te porți cu un prieten drag, iar, la rândul ei, și ea va fi darnică și prietenoasă cu oamenii și cu natura. Mai mult decât atât, paginile cărții nu sunt doar pline cu fraze, propoziții, cuvinte, ci, niște desene foarte frumoase vor contura mult mai bine cadrul poveștii. Totodată, cartea este ediție bilingvă, prin urmare, traducerea în franceză a fiecărui capitol este binevenită atunci când vrem să învățăm această limbă sau, de ce nu, atunci când vrem să vedem cum ar suna și cu un alt accent povestea.
mai mult

Titluri de aceiași autori

12,29 lei
13,65 lei (-9,96%)
22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Created in 0.097 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.