Festivalul cărților - ediția de vară -
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Limba Franceza, limba moderna 2, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Ion Farcasanu, Angela-Gabriela Lapadatu

Limba Franceza, limba moderna 2, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Ion Farcasanu, Angela-Gabriela Lapadatu
PRP: 25,00 lei (-5%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 23,75 lei
Diferență: 1,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065283695
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 128
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

 
 
Manualul este conceput ca o poveste a unei familii francofone din Romania, surprinse in contexte familiare de viata, ilustrate unitar. Personajele si actiunile lor fac parte din universul copiilor de 11-12 ani de astazi si sunt amuzante. Elevii intra in contact cu un vocabular actual si adecvat nivelului A1. 1.

Manualul contine aproximativ 80 de inregistrari audio de o calitate remarcabila, suport pentru activitatea de predare-invatare interactiva, ale caror transcrieri se regasesc integral la finalul manualului tiparit.

Manualul are 128 pagini, o forma grafica atractiva si originala, este tiparit pe hartie de foarte buna calitate.

Manualul includeactivitati de invatare cu grade diferite de dificultate, care permit personalizarea demersului didactic in functie de nivelul clasei, fiind relevante atat pentru elevii din mediul urban, cat si din cel rural. Continuturile morfo-sintactice sunt introduse natural, simplu, gradat si sistematizat printr-un demers comunicativ-actional;


Manualul este girat stiintific de prof. univ. emerit dr. Alexandra CUNITA, Universitatea din Bucuresti, de Inspectorul General MEN pentru limba franceza, prof. Manuela-Delia ANGHEL, de prof. dr. habilitat Monica VLAD, Universitatea „Ovidius” din Constanta, de prof. conf. dr. Iulia MATEIU, Universitatea „Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, de responsabilul serviciului de certificari si acreditari al Institutului Francez din Bucuresti Ruxandra BOITAN, de prof. limba franceza gr. I Cristina GRIGORE, autor de manuale de limba franceza si, nu in ultimul rand, de presedintele Asociatiei Romane a Profesorilor de Limba Franceza, prof. dr. Irina-Ofelia COSOVANU.

Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de materiale educationale:

- Ion FARCASANU, profesor de limba franceza, grad didactic I, Liceul Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, membru al comisiei nationale de specialitate din cadrul MEN, formator national, expert evaluator, conceptor de itemi de evaluare in cadrul comisiilor nationale MEN, CNEEIP, evaluator DELF acreditat de CIEP Sèvres, Franta.

- Angela-Gabriela LAPADATU, inspector de limbi moderne, ISJ Teleorman, profesor de limba franceza, doctor, grad didactic I, membru al comisiei nationale de specialitate MEN, formator national, expert evaluator, evaluator acreditat de CIEP Sèvres, Franta, pentru examenele DELF.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.114 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.