Promotie Editura TREI
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Limba moderna Franceza clasa a III-a - Maria Angela Apicella, Dominique Guillemant, Claudia Alice Grosu, Cecilia Popescu

Limba moderna Franceza clasa a III-a - Maria Angela Apicella, Dominique Guillemant, Claudia Alice Grosu, Cecilia Popescu
-5%
Preț: 28,50 lei
30,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 28 Oct. 2021
ISBN: 9786068773315
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 116
Format: 205x260
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

LIMBA MODERNA FRANCEZA CLASA A III-A se adreseaza elevilor aflati in al treilea an de studiu al limbii franceze, propunandu-le descoperirea universului francofon intr-un mod amuzant.

Léo, Théo, Isabelle, Ahmed, Lin si Hector, personajele manualului, ii insotesc pe elevii clasei a III-a pe parcursul a 6 unitati. La acestea se adauga 4 recapitulari, 2 structuri dedicate sarbatorilor in familie si se incheie cu un Jeu de l’oie recapitulativ si o scurta piesa de teatru pentru serbarea de sfarsit de an scolar.

Fiecare unitate cuprinde 2 pagini de BD (Benzi desenate) cu activitati de intelegere orala si scrisa a textului, urmate de 6 pagini ce grupeaza subtemele unitatii sub forma unor activitati interactive care dezvolta competentele de intelegere si de exprimare orala si scrisa intr-o abordare ludica, deosebit de atractiva pentru elevi.

Manualul propune pe parcursul fiecarei unitati o pagina consacrata jocului, o pagina consacrata cantecului, 2 pagini de cultura generala care cuprind realizarea unui Proiect pe tema unitatii.

Toate materialele corespund celor 4 competente din Programa scolara pentru clasa a III-a dar si din CECRL: receptare de mesaje orale simple, receptare de mesaje scrise simple, redactare de mesaje simple dar si exprimarea orala in situatii de comunicare uzuala.

Paginile manualului sunt frumos ilustrate; imaginile, atent alese, corespund temelor universului copilariei, facand manualul foarte atractiv si usor de parcurs.

Varianta digitala a manualului dispune de activitati multimedia de invatare de tip static, animat si interactiv, care aduc un plus variantei tiparite, prin imagine, sunet si miscare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.117 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.