Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba si literatura romana 2017 – clasa a V-a + CADOU "Limba si literatura romana - Jurnal de lectura si scriere creativa, clasa a V-a"

Limba si literatura romana 2017 – clasa a V-a + CADOU 'Limba si literatura romana - Jurnal de lectura si scriere creativa, clasa a V-a'
Preț: 19,80 lei
Disponibilitate: în stoc - livrare in 24 ore
ISBN: 978-606-993-020-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 224
Format: 20X26

DESCRIERE

Concepută în conformitate cu programa şcolară în vigoare, lucrarea Limba şi literatura română, clasa a V-a reprezintă un instrument practic, eficient, pentru o învăţare temeinică şi pentru obţinerea unor rezultate şcolare optime.

Noţiuni de teorie literară, elemente de construcţie a comunicării îi situaţii din experienţa personală a elevilor sunt abordate unitar, prin prisma textelor şi a exerciţiilor adaptate nivelului de vârstă. În acest sens, prezenta lucrare se caracterizează prin:

  • rigurozitatea conţinutului ştiinţific;
  • caracterul modern al lecţiilor, structurate după modelul ERR;
  • stimularea gândirii critice a elevilor;
  • susţinerea evaluării iniţiale, formative şi sumative prin testele predictive, testele de capitol şi testele finale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.034 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.