Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

LOGICA, argumentare si comunicare - GHID COMPLET pentru Bacalaureat - Sinteze teoretice - 30 de teste - Bareme si rezolvari

LOGICA, argumentare si comunicare - GHID COMPLET pentru Bacalaureat - Sinteze teoretice - 30 de teste - Bareme si rezolvari
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069931462
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 1
Pagini: 256
Format: 16,5x23,5
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Conceput și realizat pentru pregătirea examenului de Bacalaureat, ghidul de față cuprinde o prezentare accesibilă a teoriei, 30 de teste care respectă structura variantelor de examen, precum și rezolvările testelor propuse, însoțite de detalierea baremelor de evaluare și notare.

Având la bază experiența lucrului cu elevii care susțin Bacalaureatul la disciplina Logică, argumentare și comunicare, autorii au avut permanent în vedere câteva aspecte esențiale precum: expunerea cât mai accesibilă a teoriei pentru examen elevului mediu; apoi, elaborarea unor teste cât mai diverse sub raportul conținutului; rezolvările propuse, orientative, să fie cât mai simple și flexibile. Totuși, sub acest ultim aspect, sprijinul explicativ al profesorului de specialitate este necesar și dezirabil.

Nu în ultimul rând, am încercat, pe cât posibil, să ne detașăm de calitatea de profesori de logică, empatizând cu dorințele, așteptările și interesele elevilor, astfel încât să obținem în final un material care să fie atractiv și util pentru adolescenții zilelor noastre. Sperăm că am reușit să realizăm un ghid de pregătire pe care l-am aprecia noi înșine, dacă am fi elevi.

 

Mult succes!

Autorii

RECENZII

Rating general
5 (2 recenzii)
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
5

Cel mai bun ghid

Dacă vrei să ai 10 în bac, comandă ghidul ! Re
5

Logica BAC

Foarte, foarte utila! Intr-adevar un GHID COMPLET.
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.